≫ 

Milojević posle Voždovca: Kad dobiješ lekciju od Bajerna, iz toga moraš da izađeš jači!

Video je reakciju Milojević

  • 60
FK Crvena zvezda, Totenhem Foto: A. Nalbantjan

Nakon utakmice u kojoj je Crvena zvezda savladala Voždovac sa 2:0, utiske je izneo šef stručnog štaba domaćina Vladan Milojević.

- Vrlo bitna utakmica za nas sa psihološkog aspekta. Bilo nam je važno da pokažemo reakciju posle Bajerna i poraza koji smo doživeli. Nije bilo lako, jer nam je u goste došla ozbiljna ekipa za koju smo morali maksimalno da se pripremimo. Srećan sam zbog reakcije igrača koju sam danas video. Kada dobijete lekciju, kao što smo je mi dobili pre nekoliko dana, onda iz svega toga morate da izađete jači. Fudbal je takav da nema minulog rada i toga smo svesni. Najveći utisak na mene je ostavila fenomenalna publika. Navijači su u velikom broju došli da nas podrže i moram da kažem da su oni najbolji deo svega onoga što se dešava u Crvenoj zvezdi u poslednje vreme.

Samo reči hvale imao je Milojević za kolegu Kokovića, ali i za stil igre koji neguje Voždovac.

- Oni igraju sjajan fudbal i imaju svoju filozofiju koja je atipična za Srbiju. Prekinuli smo im niz utakmica sa postignutim pogotkom. Znali smo, još na poluvremenu, da će morati da dođe trenutak u kom ćemo da postignemo gol, ali mi je žao što ranije nismo rešili meč. Ipak, Voždovac je pokazao veliki potencijal, pre svega golman Ilić koji se istakao sjajnim odbranama. Mi smo u teškom ritmu, već u sredu nas očekuje utakmica sa Mladosti i okrećemo se tom izazovu - rekao je Milojević.

Video: Gol Marina koji je izazvao kontroverze

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Rola

    1. decembar 2019 | 10:55

    Nije bitno rezultat bitno je kako se došlo do tezultata. Sada se pitam kako Milojević ima obraza da uzdignute glave da izjavu dali je to glupost ili bezobrazluk a možda time pokazuje da im niko ništa ne može jer kradja po njegovom je ispravna stvar pa čak i regularna.

  • Cega se

    1. decembar 2019 | 11:01

    Pametni stidi budale se pinose.

  • Zastavica

    1. decembar 2019 | 11:00

    Dole

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA