≫ 

Bare, voda i blato u šesnaestercu "spremni" za omladince: Voždovac šokiran stanjem terena u Nišu

Mlađe kategorije igraju u izuzetno lošim uslovima

  • 13
FK Radnički Printscreen: Twitter/@FKVozdovac

Omladinci Voždovca igraju od 13 sati meč omladinske lige protiv Radničkog u Nišu, a ono što brine sve u klubu jeste stanje terena. 

Naime, teren u Nišu pred meč mlađih kategorija popularnih Zamejva i Radničkog u najmanju ruku je u katastrofalnom stanju, pa je upravo ovo bio povod da u klubu pitaju:

- Teren u Nišu na kojem naši omladinci danas trebaju da igraju utakmicu Omladinske lige Srbije protiv Radničkog u 13:00 Ima li ovde uslova za igranje? 

 

Inače, ovaj teren i ranije je bio primer "oranice" na kojoj se igra fudbal. Rupe i neravnine su vidljive izdaleka, rizik od povrede na takvom terenu je izuzetno veliki, ali ni to nije sva neprijatnost po aktere utakmice - linije kojima je obeležen teren su priča za sebe.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • ..

    1. decembar 2019 | 13:29

    Тек да видите терене у трећим лигама омладинаца, блата 6 пута више кртичњака колико хоћеш, па ето нисмо се жалили градска господо мамини и татини синови него смо уживали иако вазда изнервирани кад лопта нагло промени правац ;)

  • Ognjen

    1. decembar 2019 | 14:33

    Realna slika srpskog fudbala.

  • Dušan Niš

    1. decembar 2019 | 14:42

    Poz iz Biša. Na ovom terenu igraju najbolja deca 2005 god Zelezničar Kopernikusa. Raspitajte se malo kako igraju ta naša deca na ovakvom terenu. Najlepši fudbal u mladhim kategorijama Srbije. Sa takvog terena naši klinci su pobedili letos vršnjake crvene zvezde 2:0 u Beogradu. E sad se zapitajte kako bi igrali da imaju teren kao vi u Bgd. Pozdrav iz Niša. Ponosan otac. Naored Zelja..

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA