• 7

Urlao je iz sobe, emotivno proživljavao svaki meč: Medicinska sestra otvorila dušu o Siniši

Mihajlović je pravi gospodin. Radila sam kada je držao konferenciju i njegove reči značile su i ostalim pacijentima - rekla je medicinska sestra

  • 7

Medicinska sestra Karmela Boskarino, koja je pratila tok lečenja srpskog fudbalskog trenera Siniše Mihajlović, rekala je da je on emotivno doživaljavo svaki meč Bolonje koji je pratio iz bolničke sobe.

Treneru Bolonje u julu je dijagnostifikovana leukemija i prethodna četiri meseca proveo je na lečenju u bolnici Sant Orsola u Bolonji, a u petak je održao konferenciju za medije na kojoj je govorio koliko mu znači podrška lekara i medicinskog osoblja, a Karmelu Boskarino apostrofirtao je kao svog "anđela čuvara".

- Zaista me to dirnulo, Mihajlović je pravi gospodin. Radila sam kada je držao konferenciju i njegove reči značile su i ostalim pacijentima. Mi medicinske sestre pokušavamo da pazimo na pacijente i da budemo iskrene. Na početku je bilo teško pomoći mu da shvati sistuaciju, ali je uradio sve ono što smo mu tražili - rekala je Boskarino za list Korijere di Bolonja.

Video: Cela Marakana se naježila zbog parole Delija za Mihu, a onda je zagrmela pesma

Ona je objasnila i kako su izgledali momenti kada je Bolonja igrala utakmice.

- Kada su se igrale utakmice, znali smo da ne treba da mu smetamo. Mogli smo da ga čujemo kako urla iz sobe, ali drugi pacijenti se nisu žalili. Čak i kada je Bolonja gubila, ostali bi pitali kako je Siniša.

Mihajlović je završio treći ciklus hemoterapije posle presađivanje koštane srži, a medicinska sestra otkrila je i o čemu su sve razgovarali tokom boravka u bolnici.

- Kada se opustio, shvatila sam da je reč o skromnom čoveku, koji ceni male stvari. Upoznala sam čoveka koji strah pretvorio u snagu. Pričali smo o različitim temama kada tokom noći nije mogao da spava. Pričao je o svojoj profesiji, svom poreklu, o ratu.. On je zaista dobra osoba. Možda se tako ponaša jer to zahteva njegova profesija, ali iznutra on je jedna emotivna osoba - zaključila je Boskarino.

(Telegraf.rs)

Komentari

  • kosmos

    Tu se vidi da telegraf citaju mnogo i ljudi druge nacionalnosti jer jedino njih mogu da vidim da stavljaju minuse vidjajuci sinisu kao nekog nacionalistu a on to uopste nije. Ziveo sinisa i napred!!

  • Branko

    Kreteni samo po minusu udaraju.

  • Kengur

    Nikad necu da zaboravim jednu njegovu pricu , kako je odrastanje bilo tesko , ali istovremeno i puno ljubavi , kao i da danas ima novca da ide po najluksuznijim restoranima i jede sta pozeli , ali da se i dalje seca slatkog ukusa banane koju je morao da deli sa bratom . Veliki si Sinisa , samo hrabro do pobede !!!

Preporuka sa Weba

Google preporuke

Najnovije vesti

Dozvoljavam da mi Telegraf.rs šalje obaveštenja o najnovijim vestima