≫ 

Najlošiji start Arsenala u poslednje 44 godine: Šesti meč bez pobede, Norič otkinuo bod "tobdžijama"

Londonski klub se nalazi na 8. mestu sa 19 bodova

  • 3
FK Norič - Arsenal Foto: Ap/Tanjug

Fudbaleri Arsenala osvojili su samo bod na gostovanju Noriču u 14. kolu Premijer lige (2:2) i tako upisali šesti uzastopni meč bez trijumfa u prvenstvu. Čak ni novi trener Fredi Ljunberg nije uspeo da prodrma "tobdžije"

Ekipa iz Londona je na dvaput gubila i na kraju zahvaljujući dvostrukom strelcu Pjer-Emeriku Obamejangu i golmanu Berndu Lenu osvojila bod.

Realno, iako je ekipa iz Londona imala dovoljno vremena u nastavku da preokrene i dođe do važne pobede, Norič je bio bliži tri boda.

FK Norič - Arsenal Foto: Ap/Tanjug

Velike šanse propuštali su Meklin, Puki i Arons, a golman Leno je sjajnim intervencijama izrastao u junaka svog tima.

Arsenal je osmi na tabeli sa 19 bodova i za njega je to najlošiji start Premijer lige u poslednje 44 godine.

Duel Vulverhemptona i Šefild Junajteda završen je bez pobednika - 1:1. Gosti su poveli golom Musea u drugom minutu, da bi Vukovi osvojili bod zahvaljujući Doertiju u 64.

Vulvsi su sad šesti na tabeli sa 20 bodova, dok su Oštrice sedme sa 19.

Premijer liga, 14. kolo:

Norič - Arsenal 2:2

Vulvs - Šefild Junajted 1:1

Lester - Everton 17.30

Mančester Junajted - Aston Vila 17.30

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Nemke

    1. decembar 2019 | 18:11

    Ko jos normalan Arsenal shvata zaozbiljno. Ljudi moraju da shvate da ovaj Arsenal nema veze sa Arsenalom iz na primjer 2011-2012. Od Arsenala je ostalo samo ime.

  • Rpd

    2. decembar 2019 | 14:30

    Ja ne verujem da je onaj Dzaka vracen u prvu postavu...Covek baci dres na zemlju kad je izlazio pre neku utakmicu,i ovaj ga vrati.Pa meni ne bi igrao da je placen 500 miliona,jos kapiten eeej...Kad vidim kako bezvoljno igraju,Ozil samo kuka,Guenduzi kao muva bez glave,Saka smesan,Martinelli i Pepe greju klupu,nz samo zašto,napad primi loptu vraca je nazad,juce gledam onaj mali Cantwell prolazi kroz odbranu kao kroz sir,polomio kicmu vec rovitom Luizu..Mustafija i Chambersa da ne komentarisem.Sve u svemu,kao veliki navijac Arsenala,jako sam razocaran.Jos kako citam Aubamejang i Laka idu ako ne izbore LS ove godine,tako da nam se ne pise dobro. 😥😔😔

  • Ivangrad

    1. decembar 2019 | 23:01

    Arsenal, Mancester, Psv i Napoli klubovi koje ove godine svi trebaju da izbjegnu na kladionici. Znaci bruka. Smotane avetinje!!!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA