Milošević: Posle onakve utakmice sa AZ Alkmarom, protiv Mačve smo odigrali s dovoljno volje

Zadovoljan izdanjem u Šapcu

  • 7
Foto: Printscreen Arena TV

Trener Partizana Savo Milošević svestan je da njegova ekipa nije mogla i protiv šabačke Mačve u 18. kolu Superlige da ponovi energiju iz meča sa AZ Alkmarom.

Crno-beli su uprkos tome slavili u Šapcu sa 2:0 golovima Takume Asana iz 15. i Slobodana Uroševića iz 70. minuta utakmice.

- Moram biti zadovoljan, naravno da nije moguće ponoviti onu energiju i trku od pre tri dana, ali je koncentracija i voljni momenat bio dovoljan za danas. Jako je bitno da smo osvojili tri boda posle tog teškog gostovanja. Sad imamo dan više do sledeće utakmice i to jako mnogo znači u ovakvim situacijama kada igrate svaka tri dana, tako da je prva u nizu završena, imamo još četiri do kraja, do odmora u decembru i još uvek nas čeka težak posao - rekao je Milošević za "Arenu sport" posle meča.

Njegov kolega sa klupe Mačve Dragan Aničić svestan je da je Partizan u ovom trenutku daleko bolji sastav od fenjeraša srpskog prvenstva.

- I ova utakmica je kao i sve prethodne koje smo igrali. Igramo... Ne mogu da kažem da igramo sjajno, ali pariramo protivniku. I danas smo Partizanu pružili otpor, ali da ne dužim mnogo, pobedila je bolja ekipa - kratak je bio Aničić.

Partizan naredni meč igra protiv kruševačkog Napretka četvrtog decembra od 17 sati, dok Šapčani sledeći izazov imaju istog dana u istom terminu protiv Javora iz Ivanjice.

Video: Partizan novim pogotkom rutinski priveo kraju meč u Šapcu

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Gile

    1. decembar 2019 | 20:24

    Sa dovoljno volje i sudija. Zvezdaš sam ali je sramota da se tako sudi i Zvezdi i Partizanu. Savo ti si loš stručnjak, fudbal u Srbiji je užas, čime si ti zadovoljan. Gomila istrošenih stranaca, koji nigde ne mogu da igraju osim u Srbiji. Veličaju se Sadik, Asano, Suma, Boaći, Žander, itd, ne mogu ni imena da im popamtim a svi zajedno ne vrede jednog prosečnog fudbalera. Da nema sudijske kradje ni Partizan ni Zvezda ne bi bili ni među prvih pet.

  • Звезда🇷🇸🇷🇸🇷🇸🏅🏅🏅🏆🏆🏆⚽⚽⚽

    1. decembar 2019 | 19:56

    Шта фали. Лепо је што сте испали из европе, и што сте далеко од титуле...ја ту ништа не бих мењ'о...

  • BOSNA

    1. decembar 2019 | 20:08

    Savo legendo, ono protiv Alkmara je amaterski, da se prospu milioni evra za 4 min, teska je to definicija bar za nas gledaoce, o cemu se tu radi je nama samo nagadjat. Malo je danas sporta koji je za ljudsku dusu pogledat kao nekad. Ovako ako se nastavi, bit ce praznih stadiona.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA