Junajted prodao pobedu za dva minuta, Lester slavio u poslednjim sekundama uz pomoć VAR-a!

Junajted kiksira, Lester "gazi"

  • 3
Britain Soccer Premier League Foto: Tanjug/AP

Fudbaleri Mančester junajteda odigrali su nerešeno sa Aston Vilom 2:2 u meču 14. kola engleske Premijer lige, dok je Lester pobedio Everton sa 2:1.

Crveni đavoli su se još jedanput "okliznuli" iako su posle preokreta vodili u drugom poluvremenu "čitava" dva minuta.

Aston VIla je na Old Trafordu povela u 12. minutu kada je Džek Griliš fantastičnom "kiflom" pogodio mrežu kod mesta gde se spajaju stativa i prečka.

Junajted uspeva da izjednači u 42. minutu auto-golom Toma Hitona, golmana Vile, mada se on zaista za njega ne može okriviti.

Britain Soccer Premier League Foto: Tanjug/AP

Dobar centaršut je glavom uhvatio Markus Rašford, lopta je pogodila stativu i od nje se munjevito odbila do Hitona od koga je otišla u mrežu.

Đavoli preokreću u 64. minutu kada je Viktor Lindelof glavom na drugoj stativi dočekao lošu intervenciju igrača Aston Vile.

Kao što smo napomenuli, vođstvo nije potrajalo. Tajron Mings je u 66. minutu bio iza leđa odbrane Mančestera kada mu je na nogu stizala lopta koju je uputio Met Target.

Britain Soccer Premier League Foto: Tanjug/AP

Mings je šest, sedam metara uhvatio volej, zastavica pomoćnog sudije je ostala dole što je bilo dovoljno za remi.

Junajted je propustio priliku da se pobedom po prvi put od septembra nađe među pet najboljih ekipa u ligi, pa je sa 18 bodova na devetom mestu, dok je Vila 15. sa 15 bodova.

Lester je nastavio sa pobedama i vezao je sedmu u ligi i Kupu. Pao je Everton koji je poveo pogotkom Rišarlisona u 23. minutu.

Rišarlison se samo "lastom" poklonio na centaršut Đibrila Sidibea i doveo svoj tim u vođstvo. Izjednačio je Džejmi Vardi golom sa pet metara posle odlično dodavanja Kelehija Ihenača u 68. minutu.

U napetoj završnici meča Everton nije izdržao, Ihenačo je u 94. minutu bio pribran kada je primio loptu od Rikarda Pereire fintirao je jednog igrača Evertona i onda poslao loptu u mrežu sa 14 metara.

Everton je tražio da se pregleda VAR snimak i proveri pas Pereire zbog ofsajda Ihenača, utvrđeno je da je sve čisto i Lester je pobedio. Lisice sada imaju 32 boda što je dovoljno za drugo mesto u Engleskoj.

Timu iz Liverpula daleko manje "cvetaju ruže" ove sezone jer Everton ima samo 14 bodova te se nalazi na 17. mestu tabele Premijer lige.

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

Video: Mačva oštećena? Šapčani u gol šansi, linijski sudija signalizirao ofsajd

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Звезда🇷🇸🇷🇸🇷🇸🏅🏅🏅🏆🏆🏆⚽⚽⚽

    1. decembar 2019 | 20:55

    Док ти је ту био Видић, био си првак европе. А сад једино гробарима не поклањаш победе... ма ни реми им не поклањаш, тако слаб као никад до сада...на ниске си гране спао, мој Манчестере...ај за гробаре је разумљиво

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA