Trener pesnicom udario maloletnika u Trsteniku: Slomljena mi je hrskavica, nos otečen i teško dišem!

Novi skandali u srpskom fudbalu i to u uzrastu omladinaca

  • 10
Foto, arhiva, ilustracija: Printscreen Youtube / trstenicani

Poslednji u nizu desio se na utakmici između fudbalskog kluba Trstenik PPT i OFK Bor 1919 na stadionu u Trsteniku, gde je trener Trstenika Bratislav Jovanović udario igrača protivničke ekipe.

Maloletni Alen D. (17) dobio je više udaraca, neki su bili i u glavu, a incident se desio u finišu meča. Alen je u 80. minutu otišao da se presvuče jer je izmenjen, potom se vratio na svoju klupu.

- Kada sam se vraćao kod moje ekipe, nastavio sam da navijam i bodrim saigrače. Vikao sam "bravo moji, bravo". U tom trenutku su mi igrači protivničkog tima dobacili "šta tvoji". Pričao sam sa drugarom kada sam se odjednom okrenuo i osetio udarac u glavu. Trener njihove ekipe mi je udario pesnicom u lice, nakon čega sam čučnuo a on me onda šutnuo u rebra - priča Alen D, a prenosi Blic.

Da "to nije ni trener, ni čovek" konstatuje Alenov otac Tefik D, potpredsednik OFK Bor, koji kaže i da će podići tužbu protiv Jovanovića.

- Izbio je haos. I roditelji su trčali da biju našu decu. Stvarno ne razumem, to su omladinci. Utakmica jeste bila prvenstvena ali "zaustavna", kad je reč o bodovima ne znači ni nama ni njima - rekao je Tefik D.

Nakon tuče je Alen odvezen u trsteničku bolnicu, da bi onda otišao iz Trstenika u pratnji.

- Tamo su konstantovali da mi je slomljena hrskavica. Nos mi je bio skroz otečen. I sada teže dišem. Dok smo se vraćali iz Trstenika osetio sam mučnine, a nakon toga nisam mogao da spavam, glava me je užasno bolela. Onda su mi ovde na snimanju videli da imam i blaži potres mozga - objasnio je fudbaler Bora.

Izveštaj delegata svedoči o nemilom događaju i tu se navodi da je do tuče došlo kada je igrač Bora prolazio pored trenera domaćih, pa se "stvorila velika gužva u kojoj su učestvovali svi akteri utakmice u cilju razdvajanja i smirivanja situacije da bi se izbegao veći incident".

Video: Pogledajte iz bližeg ugla kako je počela tuča Delija pred meč sa Jang Bojsima

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Qwer

    2. decembar 2019 | 18:53

    Trener? Siledžija! A trebalo bi da bude vaspitač i pedagog. Da, trebalo bi.

  • Zola

    2. decembar 2019 | 19:16

    Trebao te polomiti pošteno, da nemaš potrebe lagati.

  • Marko

    2. decembar 2019 | 21:03

    Ne opravdavam ponasanje trenera i prebijanje maloletnog lica.. bilo bi fer i korektno da kaze zbog.cega je dobio udarac u glavu... prilikom prolaska pored trenera opsovao mu je MRTVU MAJKU... ne bi bilo lose da se malo zapita i o svom vaspitanju... o treneru i ponasanju nemam komentar..

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA