≫ 

Sergej Trifunović se pokajao zbog izjave o Stojkoviću, ali je sve "začinio" novom provokacijom!

Poznati partizanovac priznao da je bio ponet emocijama

  • 40

Sergej Trifunović izazvao je veliki gnev Grobara zbog napada na Vladimira Stojkovića posle AZ Alkmara. Deluje da se pokajao zbog rečenog...

Poznati glumac nije mogao da podnese kiks Stojkovića koji je Holanđane vratio u igru pri 2:0, iskusni golman je naivno primio gol i posle je Alkmar "dodao gas" za izjednačenje.

Posle remija koji je Partizan ostavio bez evropskog proleća, Trifunović je napisao da "će oprostiti Stojković ružnu prošlost, samo da se vrati odakle je došao".

Aludirao je Trifunović na Crvenu zvezdu, a sada je objavio novi provokativni tvit.

Video: Savo Milošević o prozivkama na račun Vladimira Stojkovića

- Dobro. Malo sam presr... sa izjavom o Stojkoviću. Ali morate razumeti emociju navijača koji dobija utakmicu 75 minuta, a onda primi najgluplji gol ikad i sve se raspara. J... ga, jesam ja javna ličnost i bla bla bla, ali sam samo čovek. I volim j... Partizan. Jer kad sam bio dete malo - napisao je Trifunović, podsetivši na provokativnu pesmu Delija koja vređa crno-bele.

Na njegov prvi tvit, reagovao je čak i Vladimir Vuletić, potpredsednik crno-belih, koji mu je citirao tvit i poručio "You''ll always walk alone". U prevodu to znači "Ti ćeš uvek hodati sam".

Potpredsednik crno-belih je ovde jasno aludirao na to što je Sergej bio sa Partizanom na gostovanju na Old Trafordu, a tamo otpevao himnu navijača Liverpula, koji su inače najveći rivali Mančester junajteda.

Video: Kako je AZ Alkmar smanjio na 2:1 protiv Partizana

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Звезда🇷🇸🇷🇸🇷🇸🏅🏅🏅🏆🏆🏆⚽⚽⚽

    2. decembar 2019 | 19:53

    А није га прозивао кад је хтео да врати пасош...исти су ти из тог малог клубића, лицемери...чуј, смета му што је примио пацерски гол, што је тако нормално за,њега, а не смета му какав је...

  • Goxxx902

    2. decembar 2019 | 21:13

    Ne zna se ko je iritantniji..Da li ovaj nabedjeni glumac ili belide profesor...

  • febo

    2. decembar 2019 | 21:05

    Pa jel postoji jedna normalna osoba u srbiji da navija za partizan,Uzas.stvarno su bruka srbije

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA