Totalna ludnica, 7+ i spektakularan preokret: Naingolan i Kaljari "srušili" Sampdoriju u 96. minutu!

Preokret u "debeloj" nadoknadi

  • 0
1186222697 Foto: Guliver / Photo by Enrico Locci/Getty Images

Fudbaleri Kaljarija pobedili su Sampdoriju u poslednjem meču 14. kola italijanske Serije A sa 4:3 u meču punom uzbuđenja i uz veliki preokret.

Meč je rešen u tri minuta između 74. i 76. minuta kada je Kaljari izjednačio, a onda kompletirao preokre u šestom minutu sudijske nadoknade.

Sampi nije pomogla ni dobra partija Fabija Kvaljarele koji je dao dva gola za svoj tim, a jednom i asistirao za pogodak, pošto je Kaljari nošen Rađom Naingolanom potvrdio Belgijančeve reči od pre neki dan.

Naingolan je kazao da i on i Kaljari igraju dobro i to potvrdio golom i asistencijom za svoj tim. Sampdorija je povela u 38. minutu penalom Kvaljarele, da bi Urugvajac Gaston Ramirez u 52. minutu uspeo da se oslobodi dvojice čuvara i onda iz okreta zakuca loptu u malu mrežu gola Kaljarija za 2:0.

Domaći tim se na Sardenji vraća u 69. minutu vraća nakratko. Luka Čigarini proigrava Naingolana koji povlači loptu sa leve strane ka sredini i sa tridesetak metara puca po zemlji i pogađa sam ćošak gola.

Međutim, samo minut kasnije Kvaljarela hvata fantastičan volej posle centaršuta Manola Gabijadinija i trese mrežu za 3:1. Kaljari se vraća već u 74. minutu kada na centaršut dobro reaguje Žoao Pedro i nogom sprovodi loptu u gol Sampdorije.

Isti igrač dva minuta dobija odličan pas od Naingolana i u padu šutira i daje gol za 3:3. Kaljari pobeđuje zahvaljujući momentu nepažnje odbrane u 96. minutu. Luka Pelegrini je još jednom podigao loptu, ovog puta je u kaznenom prostoru Sampe bio Alberto Ćeri koji je skočio i glavom od prečke dao gol za tri boda.

Kaljari je pobedom ostao na četvrtom mestu italijanskog prvenstva ispred Rome. Obe ekipe imaju po 28 bodova, ali Kaljari ima bolju gol razliku. S druge strane, Sampdorija se bori da pobegne od zone ispadanja jer je na 17. mestu sa 12 bodova, samo dva iznad opasne zone.

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA