≫ 

Žena mi kaže da ne prestajem da sanjam, igraću još dugo: Mesi posle rekorda želi samo dve stvari

Argentinac je blagosloven u najvažnijoj sporednoj stvari na svetu

  • 2
France Golden Ball Foto: Tanjug/AP

Argentinski fudbaler Lionel Mesi izrazio je nadu da još dugo neće prestati da igra fudbal, na svečanoj ceremoniji dodele Zlatne lopte najboljem igraču planete za ovu godinu.

Kapiten Barselone je priznanje koje dodeljuje Frans fudbal dobio rekordni, šesti put, prvi od 2015. godine i osamio se na vrhu ispred Kristijana Ronalda koji ima pet Zlatnih lopti.

- Danas sam osvojio šestu Zlatnu loptu. Ovo je potpuno drugačiji trenutak, jer sam ga proživeo sa porodicom i decom. Kao što je moja žena rekla: nikad ne smete prestati da sanjate, već da uvek radite na tome da budete bolji i uživate. Ja imam mnogo sreće i blagosloven sam - rekao je Mesi prilikom preuzimanja Zlatne lopte od Luke Modrića, prošlogodišnjeg osvajača.

Leo je do ovog priznanja stigao sa 54 gola za Barselonu i Argentinu tokom prošle sezone i ove godine u kojoj je stigao do polufinala Kopa Amerike (treće mesto) i polufinala Lige šampiona, te titule u Španiji.

- Nadam se da ću nastaviti da igram još dugo vremena - dodaje 32-godišnjak i nastavlja - Shvatio sam da sam veoma srećan čak i kad jednog dana bude došlo vreme za penziju. Biće teško. Ali još uvek su lepe godine ispred mene, mada vreme brzo prolazi, pa želim da uživam u fudbalu i svojoj porodici - naglasio je Mesi.

Video: Modrić: Ovo je nagrada za sve one koji nisu osvojili Zlatnu loptu zbog Ronalda i Mesija

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • ma

    3. decembar 2019 | 04:11

    Naravno. Jer od tebe nema vajde. Dok igras manje si kuci, a ona ima vise vremena da malo zaigra sa dvije lopte. Ako me razumjes.....

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA