≫ 

Kjelinijeva teorija "pljačke" u Parizu: Real lobirao da Ronaldo ne dobije "Zlatnu loptu"

Italijanski veteran veruje da su Madriđani uticali na epilog glasanja za najboljeg igrača sveta

  • 4
đorđo kjelini Foto: Tanjug/Ap

Uz mnogo bure protekla je ceremonija dodele nagrada za najboljeg igrača sveta u organizaciji "Frans Fudbala". Lauret je šesti put bio Lionel Mesi, Ronaldo je bio tek treći, a Đorđo Kjelini smatra da iza takve odluke stoji - Reala Madrid.

Bivši Ronaldov klub, smelo tvrdi Kjelini, lobirao je da Portugalac ne osvoji nagradu.

- Ronaldo je zaista opljačkan na dodeli nagrada "Zlatna lopta", jer je Real Madrid odlučio da on ne dobije trofej i to je zaista neverovatno - rekao je Kjelini italijanskim novinarima na dodeli nagrada za najbolje aktere Serije A za proteklu sezonu.

Na pomenutoj ceremoniji u Milanu, Ronaldo je pokupio najvažnije individualno priznaje, proglašen je za najboljeg igrača sezone, ali je taj pehar ostao u senci onog koji je u Parizu iste večeri pokupio Mesi.

Kjelini je imao još toga da kaže za izbor najboljeg igrača planete, podsetio je i na prethodnu dodelu kada je Modrić ondeo trofej, a ronaldo ostao "kratak" za pretižno priznanje.

- Ova sezona je bila ujednačena. Uz dužno poštovanje, Modrić ni u svojoj najboljoj sezoni nije zaslužio trofej. To je bio signal za Real Madrid, pa su želeli da spreče da Ronaldo dobije "Zlatnu loptu". Modrić je onda osvojio Ligu šampiona, ali po toj logici i Van Dajke je trebalo da uzme "Zlatnu loptu" ove sezone, ili prošle Grizman, Pogba i embape za sjajne igre na Mundijali. Modrićev trofje nema smisla.

Video: Modrić: Ovo je nagrada za sve one koji nisu osvojili Zlatnu loptu zbog Ronalda i Mesija

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • vk

    3. decembar 2019 | 10:26

    Haahaa pa ta real mu je dao 5 zlatni lopti sto nije ni zasluzio samo 2 to ostalo real mu je namjestio . 21 gol cele sezone 15 iz penala a messi 51 gol i 29 asitsta messi je bog za njega i tacka

  • Sergej

    3. decembar 2019 | 11:25

    Ronaldo je zasluzio zlatnu lopru vise nego Mesi,a od obojice je vise zasluzio van Dajk. Verovatno da je tacno da je Real lobirao,i na kraju krajeva neka je.

  • Hahah

    3. decembar 2019 | 11:17

    Hahahha da da sigurno real madrid najveci rival da mu da zlatnu loptu o boze

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA