≫ 

Projektil Bena slomio Mladost: Zvezdi igra bolja od rezultata, crveno-beli se zagrevaju za Pirej!

Mladost se dugo držala protiv Zvezde!

  • 74
El Fardu Ben Foto: Arenasport

Fudbaleri Mladosti bili su domaćini Crvenoj zvezdi u 19. kolu Superlige, a beogradska ekipa je došla do trijumfa od 1:0 golom El Fardua Bena.

Tim Vladana Milojevića vezao je drugi meč sa potpuno identičnom postavom, što se isplatilo igrom na terenu. Imali su crveno-beli sjajnu distribuciju lopte, igrali su tečno i brzo, ali su podbacili samo u realizaciji. Od starta je trajala opdsada gola Lučanaca, često čak nije bio ni na mukama golman Zečević, zbog nepreciznosti u velikoj seriji prilika.

Garsija, Marin i Ivanić su šutirali često, na drugoj strani je samo Borjan trenutkom nepažnje mogao da počasti domaćine. Istrčao je daleko ispred gola, to je uočio Lazar Jovanović sa centra, ali je bio neprecizan u dalekometnom pokušaju.

Zvezda je ipak morala bez prednosti da ode na poluvreme, a napetost je trajala do 64. minuta. Tada je Ben zakucao loptu pod prečku, zahvaljujući čemu će Zvezda mirnije dočekati Spartak iz Subotice već 8. novembra, uoči odlaska u Pirej na meč protiv Olimpijakosa.

Sa druge strane, Mladost istog dana gostuje Radničkom iz Niša.

Drugo poluvreme u toku, Mladost - Zvezda 0:1

93. minut - KRAJ!

81. minut - Zvezda je i dalje agresivna, ne čuva rezultat. Ipak, nema pravih naznaka za drugi gol.

71. minut - Nastavlja se opšta ofanziva Zvezde, u međuvremenu, šansu su dobili Vukanović i Jovančić.

64. minut- Sjajan gol Bena! Pas je uputio Marin, Ben je sačekao loptu na 16 metara, spustio je grudima, pa zakucao pod prečku neodbranjivo.

Video: Ništa bez Bena! Ljubimac navijača doveo ekipu do prednosti u Lučanima

54. minut - Novi promašaj Marina! Sa leve strane je neometan šutirao, lopta je otišla visoko preko prečke.

48. minut- Degenek je sa peterca uspeo da promašio ceo okvir gola! Kiksnuli su igračči Mladosti u ovoj situaciji, poklon je dobio Degenek nije ga iskoristio.

46. minut - Nastavljen je meč bez promena u sastavima!

42. minut - Oslobodila se Mladost malo pritiska, pripretila iz kornera, ali je potom Zvezda nastavila opsadu.

37. minut - Odita je pao u 16 metara Zvezde, ali nije bilo penala, na kraju su se samo zagrlili napadač i golman Zvezde.

Video: Zvezda ređala promašaje u Lučanima kao na traci

29. minut - Udarci se nižu kao na traci, ali Zečević ima i sreće jer nisu precizni gosti. Sada je Marin iz prve gađao po zemlji sa 20-ak metara, nakon pasa Marina.

Video: Borjan spavao kad je igrač Lučana ispalio dalekometni hitac

27. minut - Razigran je Garsija, faulirali su ga na 20 metara od gola, Marin je potom izveo slobodan udarac. Pozicija odlična, ali je bio neprecizan bivši reprezentativac Nemačke.

22. minut - Požuteo je Filip Stojanović zbog grubog faula nad Petrovićem, van ritma su domaćini, potpuno ih je "sabila" Zvezda pred svoj šesnaesterac.

17. minut - Borjan je izleteo predaleko, što je igrač Mladosti uočio i raspalio je po lopti sa centra. Imao je sreće kanadski reprezentativac, nije bio precizan Lazar Jovanović.

12. minut - Zvezda napada sve vreme, i Garsija je imao lepu šansu posle finte, odbranio mu je Zečević.

Video: Drama u Lučanima: Meč prekinut zbog Borjana, doktori mu masirali glavu

6. minut - Lep udarac Ivanića iskosa sa leve strane, ali je bio za malo neprecizan.

5. minut - Borjan je doživeo povredu već na početku utakmice, dugo je trajala intervencija lekarske ekipe! Na sreću, pridigao se nakon nekoliko minuta, ali je ipak i dalje delovao pomalo ošamućeno.

Crveno-beli gostuju ekipi iz Lučana posle pobede od 2:0 protiv Voždovca, Mladost takođe ima lepu dozu samopouzdanja, jer je pao Proleter na gostovanju sa 1:0.

Vladan Milojević je u veznom redu upario Ivanića i Marina, Tomane je u srcu špica, sa druge strane je pretnja Odita.

MLADOST - CRVENA ZVEZDA 0:1

(Ben 64)

Mladost: Zečević, Andrić, Šatara, Stojanović, Mićević, Pavlović, B. Milošević, Radivojević, Jovanović, Bojović, Odita Odita (od 70. Tanko)

Crvena zvezda: Borjan, Gobeljić, Pankov, Degenek, Rodić, Petrović, Garsija (od 66. Vukanović), Ivanić (od 70. Ivanić), Marin, Ben, Tomane.

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

Video: Zvezdaš do groba ali i posle toga

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Istina

    4. decembar 2019 | 17:14

    Evo grobari sesta utakmica zvezdi nije sviran penal.tako da vise to penal nije u modi.ovi sto ih ima najviše na forumima su deca od 15 godina.delije nemojte komentarisati ove klince.znate kako se oni potpisuju i koliko imaju godina.

  • Dragan

    4. decembar 2019 | 16:31

    Al su se franjevci ponadali :) Kakva golcina Bena na asistenciju maestra Marka Marina! Idemo i sledece godine da izborimo Ligu Šampiona!

  • znamo vas

    4. decembar 2019 | 14:08

    bitno je da nema experimenta sa sudijama..zna se ko i kakav ima zadatak..zvezda moze i sa juniorimakad su ssudije na borbenom zadatku do zvezdine pobjede..jadno al istinito..penali su i danas uz crvene ako ne krene do 10 min kako treba...bice i danas smijanja i sprdanja

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA