≫ 

Partizanov novi horor u Humskoj: Crno-beli poraženi od Napretka golom u 95. minutu!

Crno-beli imali vođstvo od 2:1 do 84. minuta

fudbaleri Napretka Foto: MN Press

Fudbaleri Partizana i Napretka odigrali su adrenalinski meč u Humskoj u okviru 19. kola Superlige, završen rezultatom 2:3, i to nakon vođstva crno-belih 2:0!

Gol za egal u završnici meča postigao je Bjeloš, i na taj način kaznio seriju promašaja domaćeg tima, a onda je u 95. minutu Eskić potpuno šokirao Humsku golom za trijumf Kruševljana, bacio u očaj Sava Miloševiča i njegove igrače.

Pogledajte brazilsku asistenciju Đorića i gol Eskića za 3:2 i delirijum Kruševljana u 95. minutu.

Šta reći za još jedan šokantan epilog po Partizan ove sezone, još jedan koji je stigao nakon autoritativne igre i vođstva, ali i promašaja koji su se zaređali pre nego što je Napredak za pet minuta režirao retko viđen preokret.

Očito je da "haški scenario" i dalje proganja fudbalere Partizana, kao da nisu naučili bolnu lekciju iz Holandije, a sada su pretrpeli novi žestok udarac posle kojeg kaskaju za liderom Zvezdom velikih 11 bodova.

Suma je bio dvostruki strelac (12, 33), istina gol za vođstvo stigao je iz ofsajda, a tragičar je opet bio Sadik! Nigerijac je u dva navrata pogađao stativu, imao je "zicer" na 2:1 da reši pitanje pobednika, pokazao koliko je i dalje nepuzdan napadač uprkos svemu učinjenom ove sezone.

umar sadik Foto: MN Press

Kruševljanima sve pohvale na prikazanom u Humskoj!

"Čarapani" su stigli u Beograd nakon turbulencija u klubu, poraza od Inđije i odlaska trenera Rogana u minulom kolu, a nakon 2:0 delovalo je da ih čeka ubedljiv poraz od Partizana, međutim potvrdili su gosti da u svojim redovima imaju izuzetan kvalitet.

Stremili su ka golu rivala sve vreme, napadali, pretili Stojkoviću, a hrabru igru naplatili pogocima Vukadinovića u 43. minutu, Bjeloša u 84. i na kraju Eskića u petom minutu nadoknade.

Ovako je sve krenulo u sredu uveče u Humskoj - golom Sume koji su sudije propustile da ponište jer se ofanzivac Partizana nalazio u ofsajdu nakon asistencije Sadika.

Nastavak je doneo napade Partizana i šanse koje su se ređale kao na traci, a Asano nije iskoristio jednu od boljih koja mu se ukazala na utakmici.

Napredak je uzvratio preko Aksentijevića i Ostojića, umalo su tada gosti pogodili mrežu koja je ostala netaknuta zahvaljujući bloku defanzivca crno-belih skoro na gol-liniji.

Partizan je poveo 2:0 preko Sume, i to nakon karambola u petercu i pokušaja Miletića, koji je nedugo posle toga zbog povrede napustio igru, a Lutovac ušao umesto njega.

Nasatavak meča doneo je, rekosmo, horor scenario po tim Sava Miloševića, koji nije umeo da "završi posao" i uzme tri boda, a kazna je bila surova: dva gola Kruševljana stigla su u smiraj meča, drugi bukvalno u poslednjim sekundama utakmice.

Ovako su igrači Napretka izjednačili na 2:2, a gol za preokret možete videti u vrhu izveštaja.

Partizan - Napredak 2:3

(Suma 12, 33 - Vukadinović 43, Bjeloš 84, Eskić 90+5)

Partizan: Stojković – Miletić (od 38. Lutovac), Ostojić, Pavlović, Urošević – Zdjelar, Natho – Tošić (od 75. Stevanović), Suma, Asano (od 92. Jovanović) – Sadik.

Napredak: Milošević – Aksentijević, Obradović, Milovanović, Spremo - Bjeloš, Baha (od 80. Markoski) - Ivanović, Zec (od 88. Eskić), Vukadinović - Gavrić (od 93. Đorić). 

nemanja miletić Foto: MN Press

Superliga, 19. kolo

Inđija - Rad 1:0

Čukarički - TSC 2:1

Voždovac - Radnički 1:0

Mladost - Crvena zvezda 0:1

Mačva - Javor 2:1

Partizan - Napredak 2:3

Spartak - Proleter 4:1

Vojvodina - Radnik 1:0

Razvrstitve pripravlja Sofascore LiveScore

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Rastko

    4. decembar 2019 | 19:04

    I Ling Long ligasi su za Partizan Evropa.

  • Mad4red

    4. decembar 2019 | 19:34

    Kaze Savo ne trebaju nam.pare od drzave, klub koji ne zaradjuje ne treba da postoji...pa naravno kad ima kladionica na 2 0 kvota 100 za preokret 🍾

  • MIŠO

    4. decembar 2019 | 18:38

    Savo progledaj,Tošičev učinak je ravan nuli!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA