≫ 

Trener Napretka drhtavim glasom posvetio pobedu nad Partizanom preminulom ocu!

Ivan Stefanović otkrio da je ovo prva pobeda Kruševljana nad crno-belima posle više od 15 godina

  • 16

Fudbaleri Partizana i Napretka odigrali su adrenalinski meč u Humskoj u okviru 19. kola Superlige, završen rezultatom 2:3, i to nakon vođstva crno-belih 2:0! Potpuni šok za srpsog vicešampiona i učesnika Lige Evrope priredili su Kruševljani, a njihov trener Ivan Stefanović je pobedu posvetio ocu.

Uh, samo malo dok se slegnu utisci - počeo je Stefanović i nastavio. Ovu pobedu posvećujem mom nedavno preminulom ocu, velikom navijaču Napretka...Čestitke mojim momcima na jednoj izuzetnoj partiji protiv Partizana. Rekao sam da dolazimo da damo maksimum i da ispoštujemo što smo radili na treninzima. Primili smo golove iz naših grešaka, Partizan je imao priliku da postigne i treći gol preko Sadika, ali nije uspeo.

- Mislim da smo mi bili bolji u tom prvom poluvremenu. Dogovorili smo se u svlačionici da izađemo u nastavku i da probamo da damo taj drugi gol da se nadigravamo, pa makar primili i treći. Imali smo sreće jer Partizan je imao nekoliko stopostotnih šansi, ali je naš golman bio na nivou zadatka. Uživaćemo jedan dan, a posle se okrećemo nama bitnijoj utakmici sa Mačvom - rekao je Stefanović.

Video: Preokret jeseni u Humskoj, Napredak od 0:2 do pobede nad Partizanom!

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Srbija nije samo Bg

    4. decembar 2019 | 19:46

    Poštovanje za ovog čoveka, treba nam mnogo više ovakvih ljudi u fudbalu, to su oni koji se ovim sportom bave iz ljubavi i koji ne stavljaju svoje interese na prvo mesto. Ovo je gospodin, a ne kao pojedini što se hvale "ovako se osvaja titula" ili pljuju po protivniku. Kao veliki navijač Partizana, čestitam Napretku i njihovom treneru i stručnom štabu na zasluženoj pobedi, ovim našima su održali čas fudbala.

  • Toza

    4. decembar 2019 | 19:54

    Pa sta reći nego bravo Stefanoviću i njegovim igračima bore se do poslednjeg atoma snage

  • Mabravo

    4. decembar 2019 | 19:44

    Pobedili ste ih vec 5 puta u proteklih 4 godina ali nema veze svaka cast coveku

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA