≫ 

Zvezda želi domaćinstvo Lige šampiona

Novo rukovodstvo crveno-belih ima velike planove

  • 0
Futsal Crvena zvezda Printskrin: Youtube/RTV Novi Pazar

Novoizbarani predsednik kluba malog fudbala Crvena zvezda Aleksandar Vučić, predsednik udruženja građana "CarGo", najavio je da je njegova misija u vođenju kluba za narednu godinu da Srbija bude domaćin Lige šampiona.

Nova uprava i moj tim predstavalju pojačanje klubu, unosimo novu energiju. To je pobednička energija, pobeda neće biti samo naša, već se značiti i pobedu cele Srbije. U tome ćemo uspeti ako do proleća sprovedemo sve planirane reforme u klubu. Zajedničkim snagama će Beograd biti centar Evrope sledeće godine - rekao je Vučić na konfreneciji za medije na stadionu "Rajko Mitić".

Vučić je istakao da za Zvezdine futsalere neće biti odmora ni tokom praznika, već da moraju da nastave sa treninzima kako bi zadržali formu i pripremili se za sve izazove početkom sledeće godine.

BEOGRAD CARGO PROTEST Aleksandar Vučić predsednik kluba malog fudbala Crvena zvezda Foto: Tanjug/Rade Prelić

Vučić je kao predsednik Udruženja "CarGo" naveo da ga sa KMF Crvena zvezda spaja i misija humanosti i najavio da će od 16. do 18. decembra biti odigrane tri humanitarne utakmice u Trebinju, Nevesinju i Istočnom Sarajevu, kako bi se prikupio novac za lečenje trogodišnje devojčice Ivane Bjelogrlić, koja ima tumor na bubregu.

- Moramo da ojačamo i humanitarni aspekt, jer sport mora da vrati svoju društvenu ulogu. Pozivam sve simpatizere kluba da budu deo zajedničke humanitarne misije. Sva deca, među njima i mala Ivana, imaju pravo na život, da rastu i da se razvijaju, a obaveza svih nas je da učinimo sve kako bismo im to i omogućili”, naglasio je Vučić.

On se zahvalio dosadašnjoj upravi na ostvarenim rezultatima i na tome što su prepoznali "CarGo" i pozvali ih da učestvuju u građenju budućeg evropskog šampiona.

- Veoma sam ponosan što sam postao predsednik tima koji godinu završava bez poraza i nerešenog rezultata. Godine pred nama su godine novog lica srpskog sporta“, zaključio je Vučić.

Šef stručnog štaba Kluba malog fudbala Crvene zvezda Miloš Alilović istakao je da je važno da futsal dobije medijsku pažnju.

- Što se tiče obaveza i akcija u narednom periodu, to je humanirarna turnija Republici Srpskoj. Posle Božića kreću pripreme za proleći deo gde ćemo se boriti za titulu. Nadam se da ćemo to i da ostvarimo, jer je to cilj kluba. U nekom narednom periodu razmišljamo i pojačanjima, u pregovorima smo s nekim igračima. Sigurno ćemo u nardenom peridou dovesti neke igrače - rekao je Alilović.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA