≫ 

Savo ljut zbog žutog kartona, priznao je i da Partizan igra sa sve manje energije!

Crno-beli su na limitu što se tiče psihofizičkog pristupa mečevima!

  • 4

Trener fudbalera Partizana, Savo Milošević, pomešanih osećanja je komentarisao meč na Banjici.

Partizan je pobedio sa 2:1, crno-beli su za minut ispustili vođstvo, ali su u drugom poluvremenu prelomili. Bilo je napeto u završnici, a Milošević je čak dobio žuti karton.

- Reagovao sam na faul Sadika i žuti koji po meni nije bio, Sadik je brže došao do lopte. Rekao sam da neću komentarisati suđenje, ne bih ni sada. Nekad morate da reagujete, nije logično da iz tri faula dobijemo dva žuta kartona. Kako god, moja je odgovornost.

Pohvalio je Milošević domaćine.

- Čestitam momcima na pobedi, igračima Rada na fer i korektnoj igri. I pre meča sam rekao, čeka nas težak meč protiv protivnika koji je igrao maksimalno, mi smo na granici energije, zaista nam fali dosta toga. Međutim, i pored toga, mislim da smo zaslužili tri boda, ali možemo mnogo bolje.

Bilo je reči i o energiji koje je sve manje...

Video: Savo o drami: Nisam razmišljao da li ćemo opet primiti gol u nadoknadi

- Verovatno su istrošeni svi mentalno i fizički, prazni, to je najveći problem. Kada je bar jedna stvar od tih problem, lakše je. Kada ste umorni, a i mentalno na granici, jako je teško. Imali smo smo dodatni problem, teren nije dozvoljavao dosta toga, nama i njima. Zvuči kao opravdanje, to ne volim, ali sve je to uticalo da ne budemo na nivou iz većeg dela sezone. Ozbiljne ekipe pronađu način da pobede i kad nije najbolje, to je bio slučaj danas.

Postavljeno je Miloševiću i pitanje o drami - da li je strepeo od holandskog scenarija, ili još gore, od onog iz Humske, gde je Napredak od 0:2 došao do pobede sa 3:2.

- Ne stižem da razmišljam o tim stvarima, nije bilo lako do kraja, imali smo par šansi za treći gol i zatvorimo meč, znali smo zato da će biti napeto. Naravno da ozbiljne ekipe će doći u 2-3-4 situacije, to je nemoguće izbeći. Sada smo uspeli u tome, u prekidu je bio autogol, ako sam dobro razumeo od Saleta Zdjelara. Morate i da primite gol, već smo 30 i nešto mečeva igrali. Znali smo da možemo da imamo problem iz prekida, Rad je jedna od najviših ekipa u ligi.

Video: Stojković u finišu meča bes iskalio na stativi

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • ACA

    8. decembar 2019 | 16:47

    Iz utakmice u utakmicu ponavljas: " Neću da komentarišem sudjenje ali tu nije bilo za žuti, tamo je bio faul, ovamo nije bilo ono, onamo jeste bilo ovo..." Pa dokle bre više to kukanje eeejjj. Glumis kao nekog gospodina a u stvari samo plačeš i samo tražiš krivce za neuspeh?!! Nisi ti za Partizan, idi u glumce...

  • Sasa

    8. decembar 2019 | 16:58

    Ajde bre ne brukaj se vise nego bezi iz kluba. Ovo danas je bilo katastrofa gledati,bruka i sramota. Ko te je bre slagao da si ti za trenera.

  • Sloba

    8. decembar 2019 | 18:53

    Pa zar je moguce da su profezijonalci koji su debelo placeni psihofizicki iscrpljeni i da nemaju energiju. Struka je tu kriva a Milosevic stalno trazi neki izgovor. Igraci to koriste i opuste se jer tu je sef da ih opravda. Zasto englezi imaju energiju jer pakleno treniraju. Milosevica su kao igraca mazili a sad on nazovi trener bez iskustva mazi svoje igrace

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA