≫ 

Žanderu niko od saigrača nije hteo da priđe posle meča: Tešili ga i Grci, Boaći ga vodio pred Delije

Mučno veče po tragičara utakmice

  • 92

Fudbalere Zvezde tri minuta delilo je od plasmana u Ligu Evrope, dobro su se držali crveno-beli pod naletima Olimpijakosa, a onda je jedan nesmotren potez "poništio" sve dobro dotad učinjeno.

Rezervista Žander je krajnje neoprezno odreagovao pred golom Borjana, visoko digao ruku ispred igrača Olimpijakosa, sudija pokazao "na kreč", a El Arabi pogodio za 1:0 i eliminaciju Beograđana iz Evrope za ovu sezonu.

U preostalom delu meča izostala je prava reakcija Zvezde, pa je grčki tim lagano priveo utakmicu kraju.

žander

Foto: Telegraf

Tugovali su, naravno, gosti, nije im bilo lako, a utučen je "do koske" bio Žander sa kojim baš i nisu saosećali saigrači nakon poslednjeg zvižduka sudije.

Brazilac je potpuno sam tugovao, bez saigrača koji obično teše u takvim momentima, a njih nije bilo "ni na vidiku" da olakšaju Brazilcu.

Prišao mu je nešto kasnije još jedan Zvezdin tragičar Tomane, pokušao da ga pridigne, a potom su ga tešili igrači Olimpijakosa. Na kraju, preuzeo ga je Boaći i odveo ka delu stadiona gde su bile smeštene pristalice Zvezde.

Teško će ovo veče tako lako moći da zaboravi Brazilac.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA