≫ 

Ne vidi se dno Napolija: Parma u 93. minutu servirala Gatuzu bolan poraz na debiju

Napoli nije pobedio u Seriji A na poslednjih 8 mečeva

  • 1
FK Napoli

Foto: Tanjug/AP

Fudbaleri Napolija odigrali su nerešeno sa Parmom 1:1 u meču 16. kola Serije A i tako nastavili niz od 8 mečeva u kojima su bez pobede. 

Posle odlaska Karla Anćelotija veliki broj navijača Napolija došao je na stadion San Paolo kako bi posle 18. oktobra i 7 mečeva bez pobede, konačno videli bolju igru svog tima sa novim trenerom Đenarom Gatuzom. Umesto toga, sam početak meča kasnio je pola sata zbog nevremena, a od starta viđen je prilično ujednačen fudbal u kojem se mučenje domaće ekipe iz prošlih mečeva nastavilo.

Tako je u 4. minutu Kulusevski matirao golmana Mereta za uvodno vođstvo, pa su nebesko plavi morali odmah da jure rezultat.

 

Gosti su se "držali" do sredine drugog poluvremena. Tada je Martens poslao loptu ka Miliku koji glavom donosi svom timu izjednačenje.

 

Do kraja meča, imali su domaći inicijativu, stvarali šanse i konstantno opsedali gol gostiju, ali, nisu uspeli da dođu do pogotka. Sa druge strane, u sudijskoj nadoknadi Parma iz kontre preko Gervinja, dolazi do pobede u 93.

 

minutu.

Ovaj gol razbesneo je navijače Napolija koji su zvižducima ispratili igrače i novog trenera Gatuza sa terena. Napoli je trenutno 8. na tabeli Serije A sa 21 bodom, dok je Parma 7. sa 24.

Razvrstitve pripravlja Sofascore LiveScore

 

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • W

    15. decembar 2019 | 06:03

    Bolje da su mene doveli za trenera nego Đenara nerovoznog:)

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA