≫ 

Ako Nemanja nastavi ovako da pravi razliku... Viljaš Boaš oduševljen izdanjima Srbina

Dobrom formom naterao trenera da razmisli o promenama

  • 5
Nemanja Radonjić Foto: AP/Tanjug

Trener Olimpika iz Marseja Andre Viljaš Boaš najavio je da bi krilni fudbaler Nemanja Radonjić mogao uskoro da dobije šansu i kao starter.

Radonjić je često bio osporavan jer njegov početak u Olimpiku nije bio idealan, a plaćen je 12 miliona evra Zvezdi, na leto 2018. godine.

Međutim, to se krajem novembra promenilo kada je počeo da daje golove najpre Tuluzu, pa onda Bordou, a sada i Mecu. Mec i Marsej su u subotu odigrali nerešeno 1:1, a Viljaš Boaš kaže da je taj rezultat na kraju još i realan.

- Rezultat je dobar jer smo imali nekoliko šansi u drugom poluvremenu, u prvom nismo bili dobri u fazi organizacije napada, grešili smo. Šteta zbog penala, ali nas je golman ipak spasao i ostavio nas u utakmici. Ostao je na liniji i izveo veoma tešku paradu. Da je bilo 2:0 bilo bi komplikovanije a mi bismo morali da pravimo promene u navali - rekao je Viljaš Boaš.

Habibu Dialo je promašio penal u 53. minutu, Mandanda se dobro postavio, a onda je usledila kazna. Radonjić se od 46. minuta našao na terenu umesto Boune Sara i u 70. minutu dao gol na asistenciju Valera Žermana.

- Da, promenili smo neke stvari. Nemanja je ušao, Dimitri Paje se pomerio na desni bok. Mec nas je dobro zatvarao, nije ostavljao mnogo prostora. Napravili smo promene kako bi dobili na dubini i kvalitetu driblinga. Ako nastavi ovako da pravi razliku... Videćemo. Često razgovaram sa njim. Mi moramo da dođemo do pobede protiv Nima jer smo sada izgubili dva boda. Imamo punih nedelju dana da treniramo i onda ćemo doneti odluku - rekao je Portugalac o Radonjićevom učinku.

Nemanja je u poslednje tri od četiri utakmice davao gol posle 15 meseci "posta" i posle nekoliko dobrih nedelja u Francuskoj već stiče epitet "zlatnog džokera".

Partizan je za oproštaj od Evrope blistao protiv Astane, a danas (13.00) zatvara i superligašku jesen protiv Radnika u Surdulici, gde obično pobeđuje uz mnogo golova. Dvojka je 1,25, a tip 2&4+ nosi kvotu 4,00! Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Radnik - Partizan.

Da li se Zvezda oporavila od šoka iz Atine? Videćemo danas (15.00) na Marakani, gde gostuje odlični Čukarički. Kec je 1,35, a tip da će oba tima dati bar po gol na meču (GG) nosi kvotu 2,05. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Zvezda - Čukarički.

Video: Nemanja Radonjić zadovoljan postignutim

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA