≫ 

Šokantan preokret Lacija u nadoknadi: Kaljari ostao bez bodova u 98. minutu!

Fudbaleri Kaljarija poraženi su od Lacija 1:2 u utakmici 16. kola italijanske Serije A

  • 0
Italy Soccer Serie A Foto: Tanjug/AP

Jedini strelac za Kaljari na stadionu Sardenja arena bio je Đovani Simeone, sin trenera Atletiko Madrida Dijega Simeonea, dok je za Lacio prvi gol dao Luis Alberto, a drugi Felipe Kaisedo.

Kaljari je do vođstva došao u osmom minutu utakmice kada je izveden aut, a Žoao Pedro je glavom podigao loptu za Simeonea. Đovani je bio na desetak metara od gola i pravom mestu da zakuca loptu iz sve snage u mrežu Tomasa Strakoše.

Lacio je do izjednačenja stigao u trećem minutu sudijske nadoknade kada je Kaljarijev Paolo Farago, posle centaršuta igrača Lacija odbio loptu na nogu Luis Albertu, a ovaj je pucao bez mnogo oklevanja po zemlji.

Meč je potrajao skoro 100 minuta, a Lacio je do pobede stigao u 98. minutu! Kaisedo je tada skočio na centaršut Džonija u petercu Kaljarija i glavom je po drugi put savladao Rafaela i šokirao domaćina.

Srpski vezista Sergej Milinković-Savić odigrao je ceo meč za nebesko-plave, koji su sa 36 bodova ostali na trećem mestu Serije A, ali su prišli Juventusu.

Kaljari je ispao kao totalni gubitnik jer je sa 29 bodova na petom mestu, ali je mogao da se izjednači sa Romom koja ima 32 boda i bori se za Ligu šampiona.

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

Video: Izgledalo je kao da je bilo lako, ali...

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA