≫ 

Milojevića novinari "jurili" za "onu" izjavu posle Čuke, on im poručio: Neću ništa da pojašnjavam

I dalje ostaje da lebdi pitanje: da li će Zvezda uskoro ostati bez trenera?

  • 19
vladan milojević Foto: MN Press

Trener Crvene zvezde Vladan Milojević nije bio raspoložen da "rastumači" svoju izjavu datu neposredno nakon utakmice sa Čukaričkim, kada je mnoge ostavio u dilemi da li je poslednji put sedeo na klupi crveno-belih.

Milojević je tada, doslovce, izjavio sledeće:

- Ja bih hteo da pričam samo o današnjoj utakmici. Ispostaviće se da će mi ovo biti najdraža utakmica i najdraža pobeda - kratak je bio Milojević, koga su novinari uzalud čekali da se pojavi na pres konferenciji gde se pojavio njegov pomoćnik.

Nekoliko dana kasnije, ponovo se desio susret predstavnika "sedme sile" i šefa stručnog štaba Zvezde, i to na "samitu srpskih trenera" u hotelu "M", gde su Savo Milošević i upravo Milojević vodili glavnu reč kao predavači svojim kolegama.

Novinari su pokušali da "uhvate" Milojevića za izjavu i dodatno pojašnjenje gore pomenute izjave, ali je ovaj, videvši "šta mu se sprema", eskivirao razgovor.

- Neću ništa da pojašnjavam - u hodu je rekao Milojević, prenosi Sportski žurnal.

Ni poruka Mitra Mrkele u vezi sa statusom Milojevića, odmah nakon što je trener Zvezde dao izjavu posle Čukaričkog, nikoga nije ubedila da se uprava na čelu sa Zvezdanom Teezićem "upinje" da zadrži trofejnog trenera.

- Milojević ima ugovor sa Zvezdom do juna 2020. i ostaće trener u Zvezdi dokle god on bude želeo - poručio je sportski direktor.

Ta izjava ostavila je prostora za na ove spekulacije i različita tumačenja s obzirom na to da je njome na Milojevića "prebačena lopta" da odluči ostaje li ili ide iz kluba u januaru.

Video: Ova pobeda biće mi najdraža! Čudna izjava Vladana Milojevića posle trijumfa Zvezde

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Janko

    17. decembar 2019 | 08:35

    Pravi se važan.

  • Bane

    17. decembar 2019 | 09:16

    Au kakva nedefinisan glava,kao da se sve vrti oko njega. Kao zena u braku,takve su mu izjave...

  • 6y66

    17. decembar 2019 | 11:42

    Ajoj ovaj pravi rijaliti od svoje izjave........

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA