Biser srpskog fudbala o interesovanju Zvezde: Prija mi što me želi tako veliki klub, ali...

Fudbaler Čukaričkog ističe da još nije čuo zvaničnu ponudu i da je koncentrisan na svoj tim i da će sve raditi u dogovoru s klubom

  • 5
Milutin Vidosavljević Milutin Vidosavljević; Foto: MN Press

Crvena zvezda je kao jednu od prioritetnih meta u prelaznom roku označila Milutina Vidosavljevića! Telegraf je došao do saznanja da su crveno-beli započeli pregovore sa predstavnicima igrača i da uskoro planiraju da počnu pregovore i sa klubom, a fudbaler za sada još nije upoznat sa zvaničnim interesovanjem kluba sa Marakane.

Kontaktirali smo Vidosavljevića da od njega čujemo šta misli o interesovanju Zvezde.

- Kod vas sam video da sam na meti Zvezde, ali mene niko zvanično nije kontaktirao povodom toga - rekao je Vidosavljevic za Telegraf i dodao:

- Prija interesovanje tako velikog kluba, ali ja trenutno samo želim dobro da se odmorim od naporne polusezone. Videćemo šta će se dešavati, trenutno sam koncentrisan samo na Čukarički u kom želim još više da napredujem i sve ću svakako raditi u dogovoru sa klubom - poručio je talentovani fudbaler za Telegraf.

Vidosavljević ima 18 godina, igra primarno na poziciji desnog krila, ali se snalazi i po levoj strani i u špicu napada. Važi za jednog od navećih talenata srpskog fudbala. Zanimljivo je da je tokom karijere redovno igrao za starije generacije u reprezentaciji, ali i u klubovima tokom omladinske škole.

Ove sezone je u Čukaričkom na 17 utakmica postigao 2 gola i imao 3 asistencije.

Interesantno je da mu je svojevremeno Nemanja Radonjić bio saigrač u Čukaričkom i on mu je dao nadimak "srpski Asensio".

Video: Au, ovo je gol godine! Igrač Čukaričkog s pola terena lobovao Borjana, aplaudirali i navijači Zvezde

(M. Marić)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • ...

    17. decembar 2019 | 13:52

    Crni daće Bog da zaigraš u Zvezdi.Puno sreće.

  • nscz

    17. decembar 2019 | 14:37

    Dodji da te upropastimo

  • Deka PG

    17. decembar 2019 | 15:57

    Ima li jos ko da se Zvezda ne interesuje za njega? Bojim se da nece moci da napreduje u Zvezdi, posto se sve neki panjevi forsiraju do iznemoglosti kao npr Radziv Gandi Van Trala-la-la Para. Licno, ja sam za mlade koji ce da grizu i nose tim, a samo dobre iskusne igrace angazovati

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA