≫ 

Saznajemo, Pavlović je u Monaku: Poznati detalji ugovora, Partizan još može da zaradi od transfera!

Mladi fudbaler će ostati u Partizanu do kraja sezone, a klubu iz Humske stižu 10.000.000 evra, bonusi i procenti od dalje prodaje

Monako i Strahinja Pavlović

Foto ilustracija: Telegraf/Nikola Tomić

Sada i zvanično: Strahinja Pavlović je novi fudbaler Monaka, pošto je danas u društvu delegacije kluba iz Humske i svog agenta Zvonimira Vukića parafirao petoipogodišnji ugovor sa “kneževima”. Crno-beli će, pisali smo već, od pomenutog transfera zaraditi 10.000.000 evra i unosne bonuse.

To je krajnji epilog pregovora Partizana i Monaka, koji su na kraju sklopili posao, iako su Pavlović i klub iz Humske posle meča sa Mančester junajtedom u Beogradu na stolu imali zvanična pisma o početku pregovora sa Juventusom, Laciom, Napolijem, Romom, Borusijom iz Dortmunda, Atletiko Madridom i Valensijom.

Partizan je razmotrio sve ponude i doneo zaključak da je prva iz "kneževine" i najbolja, sa čim se složio i sam fudbaler, koji će već ove zime potpisati petogodišnji ugovor, na konto koga će crno-beli u startu zaraditi 10.000.000 evra, sa mogućnošću da klupski račun ubrzo opleme sa još 3.000.000, a u perspektivi i dupliraju zaradu procentima od dalje prodaje.

Nagrada od tri miliona evra je raspoređena na sledeći način: ukoliko Pavlović odigra 25 utakmica za Monako u narednoj sezoni, Partizanu će se u kasu sliti 2.000.000 evra.

Zvonimir Vukić

Nekadašnji igrač Partizana je bio zadužen za transfer Foto: MN Press

Preostalih milion evra crno-beli će inkasirati u slučaju da se Monako u narednih pet i po godina, koliko se i defanzivac obavezao sa klubom iz Kneževine, plasira u neko od dva evropska takmičenja – Ligu šampiona ili Ligu Evrope.

Klub iz Humske je izdejstvovao i 10 procenata od dalje prodaje Pavlovića, što bi u perspektivi, ukoliko supertalentovani igrač nastavi sa pravilnim razvojem, moglo da donese milionski bonus, a pride i još nekoliko miliona od takozvanog transfera solidarnosti, na ime činjenice je Pavlović igrački školovan u Humskoj. Sve to zbirno bi moglo čak i da premaši visinu sadašnjeg obeštećenja.

Ono što je takođe veoma bitno i za Pavlovića i za Partizan je i to što se Monako složio da defanzivac završi sezonu u Humskoj i tek na leto obuče dres novog kluba, kako bi period njegovog ostastanja i razvoja u profesionalnom fudbalu bio zaokružen.

Video: Golman i odbrana Partizana se poigravali s loptom, pa primili gol!

(Z. Ivković)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Crno na belo

    17. decembar 2019 | 22:27

    Najjače je kad se cigani pozivaju na transfer Radonjića. Priznajte sekundarci da vam je najskuplji igrač naučio fudbal u Partizanu!

  • Deki

    17. decembar 2019 | 19:25

    Neprocenjivo je gledati kmecanje sekundaraca koji se pozivaju na transfer radonjica...Zaboravljaju kmekavci da je Partizan realizovao milionske transfere prodajuci svoje igrace...Pogledajte sadasnjosti u oci i placite jer vi nemate igraca kojeg mozete prodati vise od 2 miliona, to su nepobitne cinjenice.

  • Pisu

    17. decembar 2019 | 20:49

    Sekudarci o nekih 100 miliona eura...pogledajte nesrecnici koliko ste para dali za promasene inostrane investicije, niti jedan ispod milion nije kostao, onda kad na sve to dodate plate za iste plus jos za preko 30 njih na platnom spisku...dobijete ono preko dva...najveci platisa u vasem propalom timu je terzino, jer po njegovom sloganu ide ovako "pola becu, pola preduzecu, a i to sto ode preduzecu, beco se ogradi pola"...Pitajte OFK Beograd.😏

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA