≫ 

Partizan priprema zimski prelazni rok: Na prodaju samo jedan igrač, dolaze četiri pojačanja!

Akcenat je na poslednjoj liniji tima, a igrači će biti mahom van granica Srbije

  • 31
FK Partizan, FK Astana Foto: Partizan.rs/Miroslav Todorović

Planiraju u Partizanu nastavak rekonstrukcije tima i u zimskom prelaznom roku, s tim što će ovoga puta akcenat biti stavljen na odbranu, o čemu je Telegraf već pisao.

Crno-beli imaju ideju da angažuju jednog (možda i dva) centralna defanzivca, gde je prioritet Slobodan Rajković, o čemu je Telegraf već pisao, zatim desnog beka, ukoliko Nemanja Miletić realizuje transfer u inostranstvo, ali i jednog napadača. Bez obzira što se u javnosti pominju imena igrača iz Superlige, klub iz Humske ipak će potražiti kvalitetnija rešenja van granica Srbije.

Naravno, to iz usta trenera Sava Miloševića nećete čuti, jer u našoj zemlji prelazni rok nije transparentna stvar, iz tog razloga što se često dešava da oni nesposobni “kradu ideje” onima koji znaju da pronađu kvalitetne igrače.

Kakav je plan Partizana za zimu iz ugla Miloševića?

savo milošević Milošević na utakmici Partizana u Ligi Evrope Foto: MN Press

- Transferom Strahinje Pavlovića došli smo u poziciju da neke stvari unapredimo, pokušamo da predvidimo budućnost, predupredimo dešavanja. Pre svega, da imamo mir. Dalje, ako, recimo, dovedemo sad trojicu igrača koje želimo, a oni donesu ono što tražimo imaćemo već formiranu ekipu za narednu takmičarsku godinu. Taj tim se neće rasturiti u junu, jer smo potpisali novi ugovor sa Sumom. Zdjelar, Sadik, Asano i Natho imaju dugoročne ugovore, ne planiramo da ih menjamo, jer je jedna od ključnih stvari savremenog fudbača uigranost ekipe. Ukazala nam se šansa da to napravimo.

Kakva je šansa da crno-bele pojača neko iz Superlige?

- Postoje superligaški igrači o kojima razmišljamo, samo imamo problem sa Crvenom zvezdom. Ne govorim kroz ljutnju, već ono što mi hoćemo ne možemo da platimo kao što crveno-beli mogu. Zato, teško možemo da dođemo do igrača iz našeg prvenstva – sleže ramenima Savo Milošević.

Jesu li neke mete iste kao na Marakani: Topić, Čumić, možda Vidosavljević?

- U većini slučajeva imena se podudaraju, jer onaj koji se pokaže odmah skrene pažnju, za njega znamo i komšije i mi u Partizanu.

Savo Milošević, Strahinja PAvlović Milošević i Pavlović Foto: MN Press

Pričalo se o Dociću iz Čukaričkog, Petkoviću i Kuveljiću iz Javora?

- Neću komentarisati individualne slučajeve.

Hoće li Partizan možda dovoditi novog golmana?

- Imamo ih četvoricu. Ne znam kud više da se pojačavamo na toj poziciji, kad u celoj ligi nema kluba sa četvoricom čuvara mreže, a da su tu, u treningu.

Ko od fudbalera iz aktuelnog tima nije na prodaju?

- Dogovor sa ljudima iz kluba je da niko nema dozvolu za odlazak osim Nemanje Miletića. Već je u godinama, vreme mu je da proba da zavšri ličnu priču, odnosnom i igrama zaslužio je da Partizan prema njemu bude korektan. Što se ostalih igrača tiče, nema potrebe da prodajemo, ali može da se desi neki izlazni transfer u slučaju ekstremno dobre ponude. Razmotrićemo je, međutim, teško je očekivati da u januaru ponude budu kao tokom leta. Nismo ni u situaciji da moramo da prodajemo. Pre će biti da je ideja da dovedemo četiri, pet igrača, formirano tim za narednu sezonu – ostao je zakopčan do grla Savo Milošević.

>>> Neverovatno zanimljiva je ova sezona u Bundesligi - imamo pet kandidata za titulu, a Bajern večeras (20.30) na gostovanju Frajburgu može da dođe samo do 3. mesta. Kvota na dvojku uz bar tri gola ukupno (2&3+) je 1,28, a kec na Frajburg koji zaostaje za Bajernom samo dva boda je čak 13! Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Frajburg - Bajern.

Video: Suma posle gola otišao da zagrli Savu Miloševića

(Z. I.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Miki

    18. decembar 2019 | 10:30

    Dovesti radosava petrovića, fejsala mulića, nemanja antonova i possibly vanju za golmana

  • idi amin

    18. decembar 2019 | 11:23

    Halo Grobari..nemojte se ponizavati i porediti sa natisrpskom zvezdom..nema potrebe sa miljenicom rezima i petokrakasima da se raspravljamo..sve se zna i to je njima problem..oni i sport su dva pojma..

  • Najverniji navijac.

    18. decembar 2019 | 11:47

    Ivica Ilijev je ispljuvan od medija i tzv navijaca Partizana, sto je insistirao na dovodjenju Sume a njegove su zasluge i za nekad Leonarda i sada za Sadika.Za Sumu je i veliki Vladica Kovacevic rekao da igrac koji pravi raz;liku i da Partizan mora da ga kupi.Od vecine iz Uprave akoji nisu partizanovci,saplitali su i Djukica i Batu Mirkovica uz forsiranje Danila Pantica na stetu Sume.Srecom dosao je Savo Milosevic i dao mu sansu koju nije imao u prethodnom periodu.Sve se isplatilo i zato verujem da sa Savom osvajamo prvenstvo ako ne ove onda sigurno u sledecim sezonama uzastopno.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA