≫ 

Potvrđeno iz Monaka i Humske: Pavlović ostaje u Partizanu

Tako će biti barem do juna kada istekne pozajmica za igrača

  • 24
strahinja pavlović

Foto: MN Press

Sada već bivši fudbaler Partizana Strahinja Pavlović novi je igrač Monaka, pošto je parafirao petoipogodišnji ugovor sa “kneževima”. Ipak, i pored transfera od 10.000.000 evra i unosnih bonusa, Pavlović će ostati u Humskoj do juna. 

Naime, dva kluba su postigla dogovor da bi za fudbalera najbolje bilo da aktuelnu sezonu završi u crno-belom dresu, a da se na kraju priključi timu iz Kneževine. Ovu informaciju potvrido je i generalni direktor FK Partizan Milos Vazura:

- Fudbalski klub Partizan potvrđuje da je postigao dogovor sa Fudbalskim klubom Monako u vezi transfera igrača Strahinje Pavlovića u Monako tokom nastupajućeg zimskog prelaznog roka. Sporazumom je predviđeno da Strahinja Pavlović ostane u Partizanu kao pozajmljeni igrač Monaka do juna 2020.godine.

Da podsetimo, klub iz Humske je izdejstvovao i 10 procenata od dalje prodaje Pavlovića, što bi u perspektivi, ukoliko supertalentovani igrač nastavi sa pravilnim razvojem, moglo da donese milionski bonus, a pride i još nekoliko miliona od takozvanog transfera solidarnosti, na ime činjenice je Pavlović igrački školovan u Humskoj. Sve to zbirno bi moglo čak i da premaši visinu sadašnjeg obeštećenja.

Video: Strahinja Pavlović o novom pozivu Lacija: Partizanov sam!

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • S

    18. decembar 2019 | 14:23

    A sto Menaderi slabo posecuju Zvezdu.😁

  • Звезда🇷🇸🇷🇸🇷🇸🏅🏅🏅🏆🏆🏆⚽⚽⚽

    18. decembar 2019 | 13:00

    Све ми се чини да су Французи уговорили у динарима, а ови схватили у €. Па сад остаје док отклоне неспоразум😂😂😂

  • VRS

    18. decembar 2019 | 15:06

    Citam ove zlurade komentare zvjezdasa, zaista je nevjerovatno koliko je mrznje u tim ljudima. Samo se iskreno nadam da su to neki balavci koji veze nemaju jos o zivotu.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA