≫ 

Dejan Stanković novi trener Zvezde!

Za sada nema potvrde sa Marakane, ali se očekuje da u četvrtak bude sve poznato

Vladan Milojević nije više trener Crvene zvezde. Bio je svakako najbolji u postbarijevskoj eri, ali poslednjih nekoliko dana njegov odlazak je glavna tema srpskog sporta. Na kraju, desilo se ono o čemu se pričalo, Milojević je otišao, a prema još nepotvrđenim informacijama došao je Dejan Stanković.

Tokom dana se već pojavila informacija da su Dejan Stanković i Nemanja Vidić dvojica glavnih kandidata da ga naslede. Izgleda, prema najnovijim saznanjima da je Dejan Stanković ipak pobedio u izboru rešenja za trenera.

Kako saznaje Telegraf, Zvezdan Terzić i Dejan Stanković su imali sastanak u kasnim večernjim satima, ali se za sada epilog zvanično ne zna i sa Marakane se nisu oglašavali. Ali, su već krenule informacije po društvenim mrežama.

To je na svom twiteru i potvrdio Aleksandar Stojanović novinar RTS-a.

Aca Stojanovic twit Printsskirn Twitter

Takođe, gradom kruži audio snimak na kojem se čuje glas koji liči na glas Dejana Stankovića koji kaže:

- Ljubi te brat, samo da ti javim da sam postao trener Zvezde, ajd popi nešto i za mene ljubi te brat  - kaže glas.

Dejan Stanković Foto: Marko Jovanović

Prema nekim, opet nepotvrđenim informacijama, njemu bi trebalo pomoćnik da bude Nenad Milijaš, a promocija se očekuje za dva dana.

Stanković je nedavno preuzeo mlađe kategorije Intera iz Milana gde mu igra sin, a navodilo se da će biti deo trenerskog tima koji će sa mladim igračima raditi na formiranju individualne tehnike. Ali, izgleda da je primamljivija ponuda sa Marakane.

Stanković je za Crvenu zvezdu debitovao  11. februara 1995. godine  sa svega 16 godina i šest meseci i 19 dana na meču protiv OFK Beograda. Bio je jedan od najtalentovanijih igrača, a sa nepunih 20 godina je otišao u Lacio sa kojim je osvojio Skudeto. Igrao je posle za Inter sa kojim je bio prvak Evrope, a u reprezentaciji Srbije odigrao je 103. utakmice i dao 15 golova.

Video: Dejan Stanković o kultnoj proslavi gola u Zvezdinom dresu

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Red Star BL

    19. decembar 2019 | 01:43

    Sve zavisi kako ce proci redovni izbori u Srbiji ako i tu dodje do promene nece nam ni Murinjo pomoci nakon svega vidjenog zadnjih godina. Svakako cestitke Stankovicu i da se ponosimo pobedama ostvarenim boljom igrom na terenu i titulama a ne sudijskim poklonima i placenim titulama.

  • Svoje ime

    19. decembar 2019 | 03:54

    Istinska legenda Zvezvde, čovek sa autoritetom, navijači će ga podržavati više nego bilo kog trenera, samo ostaje da vidimo kakav je stručnjak. Srećno Deki ljudino.

  • BG

    19. decembar 2019 | 05:56

    Zao mi je Milojevica ali je doslo do zasicenja,srecno!ajmooo Dekiii!!!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA