≫ 

Večernja poruka sa Marakane za kraj burnog dana: Deki i Miloje za "miran san" zvezdaša

Lepa slika Milojevića i njegovog naslednika

  • 48
dejan stankovic i vladan milojevic Foto: twitter/crvenazvezdafk

Čevrtak i Nikoljdan 2019. godine biće zauvek upamćen u novijoj eri Fudbalskog kluba Crvena zvezda. Tog dana kormilo ekipe napustila je trenerska legenda Vladan Milojević, a stigala igračka legenda Dejan Stanković da ga zameni.

Klub sa Marakane je u toku dana izvršio "primopredaju" ekipe, kako i dolikuje oprostio se od Milojevića, poželeo mu svu sreću u daljem radu i karijeri, a vrlo brzo i obnarodovao dolazak Stankovića.

Promocija novog trenera trebalo je da bude u petak, klub je za taj dan i planirao Stankovića pred medijima, ali je iz nepoznatih razloga prolongirao promociju za dan kasnije (Medija centar, 13 sati).

U međuvremenu, na kraju turbulentnog dana za zvezdaše, klub je armiji navijača poslao najlepšu poruku: fotografiju bivšeg i novog trenera, uz umirujuću poruku.

- Zvezdaši, mirno spavajte - poslata je poruka sa Marakane.

Video: Audio snimak kojim Dejan Stanković potvrđuje da postaje trener Crvene zvezde

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Baster

    19. decembar 2019 | 21:59

    Stadion "SVETI NIKOLA" u Bariju nam doneo sreću i osvajanje evro titule. Danas je Sveti Nikola. Neka pomogne opet..

  • Nemke

    19. decembar 2019 | 22:45

    Legende kao Deki mogu mnogo i bez iskustva,setite se Robija i pogledajte Savu u Partizanu,jos jedan odlican inostrani primer Dankan Ferguson i Everton. Deki moze svojom energijom i ljubavlju prema zvezdi mnogo pozitivnog da donese. Jos ako mu za tim daju talentovane klince kao sto su Gavric,Birmancevic,Vidosavljevic,Erakovic,Radule mozemo mnogo pozitivnih stvari da ocekujemo. Miloje ide na pauzu,ali vratice se on opet kada zvezda bude u jos boljem stanju da napadne neke nove domete...

  • Zagondzija

    19. decembar 2019 | 23:55

    Bravo momci 🇷🇸💪👍

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA