Nastavlja se čerupanje Salcburga: Senzacionalni Haland poleteo ka Mančesteru!

Izgleda da će Đavoli pobediti u trci za potpis 19-godišnjeg norveškog napadača

  • 1
Erling Braut Haland

Foto: Tanjug/AP

Japanac Takumi Minamino završio je transfer u Liverpul, a njegovim stopama ka Ostrvu, samo u pravcu Mančestera, krenuće i njegov saigrač iz Red Bula, najveće otkrovenje sezone, Erling Haland

Norvežanin će, prema navodima engleskih medija, u toku dana doputovati u Mančester gde bi trebalo da obavi završne pregovore pred januarski transfer.

Ukoliko se to desi, Junajted će dobiti "pakleno" pojačanje, iznad svega zalog za budućnost, igrača koji je u 22 utakmice ove sezone, na tri fronta, postigao 28 golova, od kojih osam u Ligi šampiona.

Haland je iz Stavangera u petak krenuo na let zajedno sa ocem Alf Ingeom Halandom, bivšim igračem Mančester Sitija kome "Old Traford", gde sad "vodi" sina, nije ostao u lepom sećanju. Naravno, pamte svi ljubitelji fudbala njegovo "stradanje" posle pogibeljnog starta Roja Kina.

Halanda juniora, ipak, čekaju lepša iskustva sa Junajtedom i zemljakom Ole Gunarom Solskjerom koji je i ključni čovek za potencijalni transfer.

- On je igrač koji mi se dopada. Mi smo u stalnoj potrazi za dobrim igračima - rekao je nedavno Solskjer na temu eventualnog dolaska igrača kojeg je trenirao dve godine u Moldeu.

I tada je Haland imao impresivne brojke, postigao je 20 golova na 50 utakmica, i tako sebi isposlovao  transfer u Red Bul posle samo dve sezone.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA