≫ 

Izašle prve kvote za učinak Dekija Stankovića u Zvezdi: Evo kolika je za duplu krunu!

Novi trener crveno-belih ima dobru situaciju pred sobom kada je osvajanje titule u pitanju

  • 10
Dejan Stanković Foto: MN Press

Velika je nepoznanica kako će se Dejan Stanković snaći u Crvenoj zvezdi na mestu trenera! On će zvanično početi sa novim poslom od subote, kada će biti promovisan u 13 časova.

Ipak, kladionica Meridian već daju i prve prognoze i kvote kada je u pitanju učinak Dejana Stankovića na klupi crveno-belih do kraja sezone.

Stankoviću je njegov prethodnik na klupi ostavio dobru situaciju za osvajanje šampionske titule, pošto Zvezda na polusezoni ima 11 bodova prednosti u odnosu na Partizan.

U skladu s tim, kladionica Meridian nude malu kvotu na igru da Dejan Stanković osvaja bar jedan trofej. Kvota na to je 1.15!

Ukoliko verujete da Dejan Stanković može da osvoji duplu krunu, kvota na tu igru je okruglo 2 i možete da duplirate uloženi novac!

Oni koji su skeptični i nemaju poverenje u Stankovića, u ponudi imaju i igru da neće osvojiti ni jedan trofej, i kvota na to je čak 9.

Pogledajte ovde sve kvote na igru za učinak Dejana Stankovića u Zvezdi do kraja sezone.

Video: Audio snimak kojim Dejan Stanković potvrđuje da postaje trener Crvene zvezde

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Ja

    20. decembar 2019 | 18:13

    Ala Zenga, zenge

  • Ujka Zitko PFK

    20. decembar 2019 | 16:41

    Ja mislim da ce posle mesec dana da ga najure iz kluba,tipa: ne znalico jedna,ko te dovede,idi tamo odakle si doso,ti si doso da treniras zvezdanku,ti neki trener,onda sam ja japanski car itd.Komedija sa kebinim potomcima.🤣🤣🤣🤣

  • Cile

    20. decembar 2019 | 16:59

    Ma sve će da osvoji. Unapred se zna. Šteta što nije bio od početka uevroligu. Blago nama bili bi prvaci evrope. Sigurno ne bi primili 20golova. Marakana je mala da primi sve obožavaoce. Ljubimo ga. Evo ja krećem peške da mu se zahvalim.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA