Matić o bivšem treneru: Konteovi timovi su osuđeni na isti ritam svih 90 minuta, on je "lud"...

Možda se opet sretnu u Italiji

  • 2

Trener Intera Antonio Konte je pravi fudbalski radoholik, kaže proslavljeni srpski fudbaler Nemanja Matić.

Matić je i dalje igrač Mančester junajteda, ali se sve češće njegovo ime povezuje sa selidbom u Italiju gde bi ga u dresu neroazura rado video upravo Konte.

- On je lud za fudbalom, misli o tome 24 sata dnevno. Mnogo radi, vrlo dobro analizira svoje i protivničke igrače i taktički je jedan od najboljih na svetu. Fizički, njegovi timovi su osuđeni da trče u istom ritmu 90 minuta. Veliki je profesionalac i jedan od najboljih na svetu. Siguran sam da će napraviti velike stavri u Interu - rekao je Matić za italijanske medije.

Pored Antonija Kontea, Matić je sarađivao i sa Karlom Anćelotijem u Čelsiju i za njega takođe ima samo reči hvale.

- Ne znam… Nije još potpisao, pa ne bih zbog toga da pričam. Poznajem ga, radili smo zajedno u Čelsiju, osvojili titulu 2010. Veliki je trener. Osvojio je mnogo toga, više se i ne sećam koliko Liga šampiona ima. Koji god tim da preuzme, verujem da će biti uspešan. On je jedan od najvećih trenera u poslednjih 20 godina. Poboljša svaki tim koji preuzme - rekao je Matić.

Video: Matić o meču sa Portugalcima i druženju sa Ronaldom

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA