≫ 

Flamengo završava kapitalan transfer, a "Gabigol" se seli iz Intera?

Klubovi su blizu dogovora, ali posao još nije gotov

  • 0
Gabriel Barbosa, Gabigol, Flamengo Foto: Guliver/Getty Images/Buda Mendes

Fudbaler Intera na pozajmici u Flamengu Gabrijel Barbosa ostaće najverovatnije i nakon leta u klubu iz svoje rodne zemlje, uzda se predsednik brazilskog kluba Rodolfo Landim.

Strelac oba pogotka za Flamengo u čudesnom preokretu u finalu Kopa Libertadoresa protiv River Plejta (2:1), u Flamengu je pronašao svoju formu i igru kakvu nije uspeo u Italiji.

- Gabrijel je tražio da o svojoj budućnosti razgovara na kraju sezone. Ali zahvaljujući njegovim dobrim partijama, ova sezona nam je produžena. Naši pregovori sa Interom su već uznapredovali i osećanja su pozitivna. Želimo ga, navijači i stručni štab ga vole. Verujem da je ovde srećan i to je važno za konačno odluku, kakva god ona bila - rekao je Landim nedavno za brazilske medije.

"Gabigol" je na 41 utakmici za Flamengo dao 34 gola, a sa 24 godine ima još mnogo vremena da uspe i u evropskom fudbalu.

- Jedino još nismo pričali sa igračem i njegovim agentom, ali kada prođe finale, pričaćemo i sa njima i ne vidim nijedan problem da se dogovorimo - dodao je Landim.

Da podsetimo, Flamengo je posle osvajanja Kopa Libertadoresa pobedom nad Al Hilalom 3:1 stigao do finala Svetskog klupskog prvenstva, gde će igrati protiv Liverpula koji je sa 2:1 bio bolji od Montereja.

Video: Tadić: Najdraža nagrada za mene, radiću još više!

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA