≫ 

Kakve reči Stankovića za Milojevića, glas mu je drhtao dok je pričao o svom prethodniku!

Velike reči za Miloja od strane novog trenera Zvezde

  • 7

Zvezda je ispratila jednog, a dočekala drugog gospodina.

Vladan Milojević predao je palicu Dejanu Stankoviću, a ovaj nije propustio priliku da, uz strelovit nalet emocija, ispriča najlepše o svom prethodniku.

- Želim da se zahvalim klubu, da se zahvalim navijačima što sam ponovo ovde. Crvena zvezda me je pre 22 godine poslala u jednu misiju, da se vratim kući jednog dana i da nasledim jednog velikog gospodina, jednog velikog lafa, jedno veliko ime, jednog velikog zvezdaša kao što je Miloje - uzdrhtao je Deki na pomen trofejnog trenera, pa nastavio u dahu:

- Videli ste sliku nas dvojice. Bavio sam se 20 godina profesionalnim fudbalom i nisam video nigde da jedan trener koji odlazi dočeka sa osmehom i zagrljajem trenrer koj dolazi. Kažete, nemam iskustva u fudbalu, ali ja sam za ta dva sata dobio toliko iskustva od gospodina Milojevića da mi je to dovoljno za ceo život - morao je da se zaustavi ovde Stanković, da zadrži misao, zbog dugog aplauza koji se prolomio salom.

Duboko se Stanković poklonio Milojeviću za sve što je uradio za Zvezdu.

- Hvala mu još jednom, hvala Miloje kao zvezdašu. Zvezdaš zvezdašu se zahvaljuje! Hvala ti što si mi utabao stazu kojim ću ja proći. Mogao si ostati kao što si rekao, do juna, ali ti previše voliš Zvezdu. Otišao si kao jedan veliki gospodin, veliki pobednik i dao meni šansu da u naredna četiri meseca, zajedno sa mojim saradnicima, igračima, zajedno sa navijačima, napravim pobednički tim sa ogromnim duhom, voljom i željom.

dejan stankovic i vladan milojevic Foto: twitter/crvenazvezdafk

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • RS CZ

    21. decembar 2019 | 14:26

    Kada se spomene ime Vladan Milojević, treba ustati!

  • ZVEZD@Š

    21. decembar 2019 | 14:26

    Dejane Republika Srpska je uz tebe, napred brate.

  • 🔴⚪

    21. decembar 2019 | 14:28

    Najezih se, bravo Deki , bas takav je bio nas Miloje. Srecno Deki 💪

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA