Pogledajte šmekersku reakciju Dekija kad je Džaji zazvonio telefon na konferenciji

komična situacija sa predstavljanja novog trenera Zvezde

  • 3

Bilo je mnogo smeha, pozitivnih vibracija i dobrog raspoloženja na promociji Dejana Stankovića u trenera Crvene zvezde, ali i jedan komičan trenutak, i to u režiji novog trenera i počasnog predsednika kluba Dragana Džajića.

Naime, u momentu dok je Dejan Stanković "živo" govorio o svojim utiscima, planovima sa Zvezdom, nedaleko od njega zazvonio je telefon, pa su Deki, Terzić i mrkela, kao po komandi, pogled usmerili ka legendama kluba, Džajiću i Vladimiru Petroviću, "glavnoosumnjičenima" za mali ispad.

Stanković je prvo pogledao u svog nekadašnjeg trenera Pižona, pa mu "prekorno" dobacio "sad ide kazna", ali su koji sekund kasnije pogledi sumnje prešli sa "četvrte" na "treću" Zvezdinu zvezdu - Džajiću je zvonio telefon. 

Pošto je video da je ipak u pitanju Džajić, Stanković se u šali povukao:

- Tebi je sve dozvoljeno - rekao je dobro raspoloženi Stanković i nasmejao prisutne.

Iako u ovakvim situacijama važi pravilo da se telefoni gase, počasni predsednik kluba je imao dobar razlog da ostavi svoj aparat na "stend baju" pošto je čekao vesti iz porodilišta od ćerke Dragane, koja se prodila 16. decembra, a danas je trebalo da ozađe.

Vrlo moguče je da je poziv bio upravo od ćerke ili nekog od članova porodice.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Objektivan

    21. decembar 2019 | 15:29

    Brate mili smorili ste više,kao da je došao Murinjo. Videćemo kako će Deki da reaguje na zatvorene utakmice, hoće li ga bar malo biti sramota ili će biti fikus kao i Miloje

  • pero

    21. decembar 2019 | 15:53

    Pa sta trazis ovde ako te smara Zvezda

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA