≫ 

Partizan na pripreme prvog tima vodi četvoricu talenata iz omladinske škole

Radi se o igračima koji su se istakli u filijali Teleoptiku i omladinskoj selekciji crno-belih

  • 4
FK Partizan Foto: FK Partizan

Partizanova “fabrika talenata” u Zemunu, koja je pre nekoliko dana dobila još jedno priznanje i potvrdu uspešnog rada milionskim transferom Strahinje Pavlovića u Monako, pripremila je još četvoricu momaka, koji će već tokom ove zime dobiti priliku na pripremama prvog tima. Trener Savo Milošević će sa svojim stručnim štabom preuzeti brigu o Savu Arambašiću, Nikoli Čoliću, Urošu Kneževiću i Miljanu Momčiloviću, koji će dobiti priliku da se nametnu u najjačoj konkurenciji.

Radi se o momcima, koji nisu “preskakali razrede” u fudbalskom školovanju, već su pažljivo selektirani u mlađim kategorijama i pripremani za najbitniji korak – prelazak u prvi tim.

Arambašić (2001) igra na poziciji napadača, Nikola Čolić (2002) je ofanzivni vezni, kojipokriva i krilne pozicije, ali može da odgovori i u centralnom delu terena, dok Knežević (2002) i Momčilović (2001) igraju na mestu zadnjeg veznog.

Real je u El Klasiku dominirao protiv Barselone, ali nije imao sreće da pobedi na Nou Kampu, i večeras (21.00) bi protiv Bilbaa trebalo da materijalizuje dobru igru. Kvota na keca je 1,40, a keca uz bar tri gola ukupno (1&3+) 1,85. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Real Madrid - Atletik Bilbao.

Poslednje pomenuti Miljan Momčilović je minulog leta bio deo prvog tima na pripremama na Ylatiboru, a nedavno je potpisao profesionalni ugovor sa crno-belima i proteklu jesen je proveo u omladinskoj selekciji.

Sa druge strane Arambašić, Knežević i Čolić (stipendijski ugovori) bili deo filijale Teleotika, pod nadzorom Žarka Lazetića, potom i Alberta Nađa, koji je u smiraju prvog dela sezone preuzeo “optičare”.

Omladinska škola crno-belih je stručnom štabu prvog tima takođe preporučila i napadača Nemanju Jovića (2002), člana omladinske selekcije, ali još uvek nije poznato da li je sugestija prihvaćena ili će “prekomanda” ostati na prvopomenutoj četvorki.

FK Partizan Savo Arambašić u dresu Partizana; Foto: FK Partizan

(Z. I.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Oskar Skrinjar

    22. decembar 2019 | 14:07

    Vatreni sam navijac Crvene Zvezde ali Partizanu zelim da proizvede jos mnogo dobih igraca u svojim mladjim kategorijama, to moze da bude korisno za citav srpski fudbal.

  • ♦️⭐⭐

    22. decembar 2019 | 13:58

    ⚫⚪⚫⚪⚪⚫⚪⚫⚪⚫⚪⚫👏👏👏👏👏👏👏👏🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆

  • Cc

    22. decembar 2019 | 13:56

    Ma najbolje stavite celu postavu omladinaca...tako se ne bori za titulu..

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA