≫ 

Vanda opasno prozvala Lukakua i Inter: Kakav je to fenomen kad ga nema nigde u velikim utakmicama

"Repovi" lošeg rastanka Ikardija sa Interom i dalje ostaju

  • 1
Italy Soccer Serie A Foto: Tanjug/AP

Maurova supruga Vanda Ikardi ironično je prokomentarisala igru novog napadača Intera Romelua Lukakua, rekavši da on igra samo u "malim" utakmicama.

- Bilo bi lepo da ga vidimo da se pojavi i u bitnim mečevima. U Ligi šampiona nije davao golove i sad će LŠ da gledaju na televiziji. Interova prošla "devetka" je dala 150 golova - rekla je Ikardi za Tiki Taku.

Iako je kritikovala izbor Lukakua koji je postigao dva pogotka u grupi, navela je da je trener Intera Antonio Konte uveo određene promene u ekipi.

- On je pravo pojačanje za taj klub. Stvarno pravi razliku iako je samo triput igrao sa vezistima koje je tražio na početku sezone. Međutim, ljudi se često predomišljaju. Lukaku je kritikovan posle ispadanja Intera iz Lige šampiona, a sad ga gledaju kao fenomena - dodala je Vanda.

S druge strane, Mauro Ikardi se sasvim dobro snašao u ekipi PSŽ-a i tokom grupnog dela elitnog takmičenja postigao pet golova za Svece.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA