Ibrahimović potpisuje za Milan, zna se i dužina ugovora

Da li se konačno bliži kraj spekulacijama?

  • 2

Švedski napadač Zlatan Ibrahimović potpisaće ugovor sa Milanom kao slobodan igrač, javljaju britanski mediji.

Ibrahimović bi trebalo da potpiše šestomesečni ugovor, ali će imati opciju da ga produži na još godinu dana ukoliko obe strane budu zadovoljne.

Trideset osmogodišnjak se u Evropu vraća posle skoro dve godine. Na Starom kontinentu je igrao za brojne evropske velikane, od kojih je poslednji Mančester junajted, pre odlaska u Los Anđeles Galaksi.

FK Los Anđeles Galaksi Zlatan Ibrahimović Foto: Tanjug/AP

Jedan od njih je bio i Milan od 2010. do 2012. godine i za Rosonere je Ibrahimović postigao 56 golova na 85 utakmica, pre nego što je otišao u Pari Sen Žermen.

U tom periodu je sa Milanom osvojio Skudeto i Superkup Italije. U međuvremenu je Juventus preuzeo primat i osvojio sve naredne titule do danas, a Milan je ove sezone, posle debakla od Atalante (5:0) tek na 11. mestu u Italiji.

Ibrahimović je pred odlazak u SAD imao tešku povredu kolena od koje se oporavio i potvrdio da je i dalje u odličnoj formi, jer je za Galaksi dao 52 gola na 56 utakmica.

Video: Azijski Ibrahimović otkriva kako je završio u Južnoj Koreji

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA