≫ 

Solskjer pored "senzacije" Halanda hoće Rišarlisona i Medisona

Mančester junajted želi dodatno da se pojača

  • 3

Napadač Evertona Brazilac Rišarlison i vezista Lestera Džejms Medison na meti su Mančester Junajteda za transfer u januaru, prenosi britanski "Evening Standard".

Menadžer Ole Gunar Solskjer označio je Rišarlisona, pored senzacionalnog golgetera Salcburga Erlinga Halanda, kao glavni cilj u predstojećem prelaznom roku. Dok je za Halanda potpis znatno teži, pošto Norvežanina traži "pola" Evrope, do Rišarlisona bi klub sa Old Traforda lakše došao, ali ne ispod 50 miliona evra.

Junajted je u potrazi za pravim centarforom, kojeg nema još od letošnjeg odlaska Romelua Lukakua u Inter, a tu prazninu nisu uspeli da popune "lakši" napadači Markus Rašford i Entoni Marsijal.

Pored Rišarlisona i Halanda na radaru je i Medison, ove sezone fantastičan i jedan od glavnih igrača "lisica", s tim da se pretpostavlja da Lester neće olako da ga se odrekne, isto kao i kada je u istom smeru letos odlazio Hari Megvajer za 87 miliona.

Očekuje se da Junajted u januaru ponovo bude jako aktivan na transfer tržištu...

Video: Mario Đurovski otkrio zašto nije potpisao za Zvezdu: Kako je izgledao sastanak sa Dikom i Piksijem

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA