≫ 

Strašni Srbin "teroriše" Čempionšip: Hrvatski Indeks nahvalio Mitrovića

Srpski napadač jedan je od najboljih strelaca lige

  • 9

Hrvatski portal "Indeks" napadača Fulama Aleksandra Mitrovića nazvao je "strašnim Srbinom" zbog odličnih partija koje pruža u Čempionšipu.

Indeks je u analizi Čempionšipa uvrstio reprezentativca Srbije kao jednog od igrača koji su hit u "najtežoj ligi sveta".

- Srbin je trenutno vodeći strelac Čempionšipa sa 18 golova, polovine od 36 koliko ih je Fulam ukupno postigao. Neverovatno je efikasan ove sezone, stalno je u šansama i malo promašuje. Mitrović je i pretprošle sezone briljirao u drugoj polovini Čempionšipa, kad je došao na pozajmicu iz Njukasla.

Aleksandar Mitrović Foto: Guliver/Alex Pantling/Getty Images

- Bio je najzaslužniji za plasman u Premijer ligu, u kojoj se nije nadavao golova, ali za to nije kriv on, nego sumanuto dovodenje novih igrača uoči sezone, a koji se nisu snašli - navodi hrvatski portal u svojoj analizi.

Dalje ističe da je "Mitrović dokazani strelac u Čempionšipu i da bi mogao da bude idealno rešenje za neke klubove iz Premijer lige koji se muče sa napadačima".

- Neće biti jeftin, najmanje 25 miliona evra. Mitrović je mlad igrač sa mnogo iskustva igranja u prve dve engleske lige tako da mu neće trebati dugo da se privikne na Premijer ligi - zaključuje Indeks.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Lakirana cipelica

    27. decembar 2019 | 18:44

    CAR, SVAKA MU CAST

  • Krajišnik Knin

    27. decembar 2019 | 18:52

    Aleksandar Mitrović vodi Orlove na EURO 2020. 🇷🇸⚽🇷🇸⚽🇷🇸⚽🇷🇸 Napred Orlovi.

  • Lemi

    27. decembar 2019 | 19:22

    Borac bez mane i straha ! ! !

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA