Zvezda nastavila saradnju pružanja pomoći ugroženima: Iznenadili su nas u duhu pravih šampiona!

Crveno-beli u poseti školi ''Anton Skala''

  • 0
FK Crvena zvezda Foto: crvenazvezdafk

Fudbalski klub Crvena zvezda nastavio je saradnju sa osnovnom školom „Anton Skala“ u okviru ''Solidarity projekta'' čiji je glavni cilj pružanje pomoći ugroženim kategorijama društva.

Uz druženje i lep program crveno-beli su podelili i novogodišnje paketiće, kao i članske karte kluba.

Predsednik našeg kluba Svetozar Mijailović obratio se prisutnima i iskazao zadovoljstvo zbog akcije koja se sprovodi sa ovakvom vrstom ustanove. Posebno oduševljenje izazvao je nekadašnji kapiten i sadašnji član stručnog štaba Crvene zvezde Nenad Milijaš. Predsednik Mijailović i Nenad Milijaš složili su se da u budućnosti očekuju veći broj akcija sa ustanovama ovakvog tipa.

- Veliko mi je zadovoljstvo što se saradnja sa osnovnom školom „Anton Skala“ nastavila. Želeo bih da čestitam zaposlenima na velikom radu i trudu koji ulažu u radu sa decom. Mališani su današnjom priredbom pokazali da su jednaki sa ostatkom svojih vršnjaka. Posebno mi je drago što smo danas uručili 47 članskih karata i dobili isto toliko novih članova Crvene zvezde – istakao je predsednik Svetozar Mijailović.

Svetozar Mijailović Predsednik Zvezde Svetozar Mijailović Foto: Marko Jovanović

Prisutima se obratila i direktorka škole Nataša Selić Stanković.

- Neopisiva je sreća naših đaka ne samo zbog podele paketića, već i zbog posete mladih fudbalera. Pored donacije koju smo dobili od Fudbalskog kluba Crvena zvezda i UEFA našoj školi, ova poseta je još jedan divan gest. Svi đaci su bili veoma zainteresovani za članske karte. Zahvalila bih se Crvenoj zvezdi što nam je izašla u susret i podelila članske karte ne samo đacima, već i članovima njihove porodice i na taj način nas prelepo iznenadila u duhu pravih šampiona – zaključila je Nataša Selić Stanković.

Iz Zvezde su potom poručili da će i u 2020. nastaviti sa humanitarnim radom uz želju da se usreći što veći broj mališana širom naše zemlje.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA