Mata poklonio Matiću knjigu i napisao mu moćnu poruku na prvoj strani!

Španac je autobiografiju poklonio svim saigračima

  • 0

Španski vezista Huan Mata iznenadio je svoje saigrače nedavno na treningu, kada im je doneo primerke autobiografije sa posebnom posvetom!

Mata je na prvoj stranici knjige ''Odjednom fudbale'' imao poruku za svakog fudbalera, a psoebno se izdvaja ona koju je napisao Nemanji Matiću.

Upravo je srpski vezista na svom Instagram profilu otkrio šta mu je Mata poručio uz poklon:

Nemanja Matić, Huan Mata Printskrin: Instagram/nemanjamatic

- Za mog dobrog prijatelju Nemanju! Mi nismo stari, mi imamo samo dosta iskustva. Od ''stani Mata'' do igranja zajedno. Hvala ti što si uvek hteo da mi dodaš loptu na terenu, ti jednostavnpo razumeš fudbal - u potpisu Huan Mata.

Mata i Matić bi već u subotu popodne (18.30) mogli da zaigraju rame uz rame na gostovanju Barnliju.

Pogotovo što se Skot Mektomini povredio i Srbin je prvi kandidat da se vrati u startnu postavu. U svakom slučaju, ako se Ole Gunar Solskjer odluči za Pola Pogbu, Matić bi trebalo da se nađe na klupi.

>>> Englezi ne staju i tradicionalno u prednovogodišnjim danima igraju veliki broj mečeva - danas (18.30) će biti vrlo zanimljivo u Londonu, gde Vest Hem čeka Lester koji je pre neki dan doživeo težak poraz od Liverpula (0:4). Ipak, gosti su favoriti, dvojka je 1,90, kec 4,00, a iks 3,60. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Vest Hem - Lester.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA