Zatvorili smo vrata Bajernu: Ajaks ne pušta Tadićevog trenera u Nemačku

Za sada oba kluba imaju rešeno pitanje trenera

  • 0

Od odlaska Nika Kovača sa klupe bavarskog giganta, Bajern Minhena govorilo se ko bi mogao da ga nasledi, a kao idealan kandidat se pojavio Erik Ten Hag iz Ajaksa.

Kopljanici su u subotu preko svog sportskog direktora Marka Overmarsa poručili da su "ta njihova vrata privremeno zatvorena".

Trener Dušana Tadića je postao jedan od traženijih zbog uspeha, ali i igre amsterdamskog kluba iz prošle sezone kada je Ajaksu nekoliko sekundi falilo do finala Lige šampiona.

- Svakako ga ne bih pustio, iako ima velikih evropskih klubova koji bi ga kupili - jasno je poručio Overmars za De Telegraf.

Bajern za Ten Haga nije nepoznanica jer je tamo bio sa drugim timom od 2013. do 2015. godine, a jesenas je ponovio svoje divljenje prema Bavarcima.

Oni su u međuvremenu rešili pitanje trenera bar do leta jer je odlučeno da Hansi Flik ostane na klupi do kraja sezone. Što se tiče Ten Haga, on ugovor sa Ajaksom ima do 2022. godine.

Video: Zvezdin Brazilac ga dočekao psovkama na srpskom u Koreji, a Partizanov Kinez pričom o Saši Iliću!

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA