≫ 

Legendarni Rambo završio u bolnici: Petković pao i polomio rebra na Marakani, hitno iznet sa terena

Strašan pad posle majstorije Ramba uzrokovao je nezgodnu povredu

  • 12
Dejan Petković Rambo Printscreen: Instagram/dejanpetkovicoficial, Youtube/Julio Faria

Legendarni fudbaler Dejan Rambo Petković učestvovao je na revijalnoj utakmici Svih zvezda koju je organizovao Ziko na stadionu Marakana, pao je, povredio se i završio u bolnici. 

Naime, Petković je posle uspešne fudbalska karijere zaposlen kao komentor Grupo Globo - a, ali je iskoristio priliku da zaigra u humanitarnom meču na Marakani, pred oko 62 hiljade ljudi. Tako je posle odlične akcije prošao iza odbrane rivala, izašao ispred golmana, i "sklonio" loptu, ali je golman naleteo na njega pa je nezgodno pao i doživeo prelom rebara.

- Šta su dva polomljena rebra za Ramba? Dobro sam ljudi, samo moram da odmaram. Nema fudbala 2 meseca - napisao je on.

 
 
 
View this post on Instagram
O que são 2 costelas quebradas para um Rambo 😁😁 estou bem pessoal só preciso repousar, sem futebol pelo menos 2 meses 👍🏻A post shared by Dejan Petkovic (@dejanpetkovicoficial) on

Današnji (15.00) londonski derbi i Arsenal i Čelsi čekaju u prilično lošem raspoloženju, pogotovo Tobdžije koje su na 11. mestu na tabeli. Zato je kec na Arsenal 2,75, ikd 3,40, a dvojka 2,50. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Arsenal - Čelsi

Opis: Dugo škotski Old Firm derbi nije bio važan kao današnji (13.30) jer Rendžers, koji vodi Stiven Džerard dugo nije bio konkurentan za titulu. Danas je kvota na Seltik 2,20, iks je 3,35, baš kao i dvojka na Rendžerse. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Seltik - Rendžers.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • delija krstas

    29. decembar 2019 | 10:20

    Jedan od nasih najboljih fudbalera samo sto mu Cg lobi kod nas u fudbalu nije dozvoljavao da igra! Kada kazem lobi mislim na Savicevica, Mijatovica kikireza, Kralja itd. To je sve bagra!Ziveo ti nama Rambo !

  • Peki

    29. decembar 2019 | 09:58

    Živ bio kralju.

  • Henry

    29. decembar 2019 | 15:06

    Pričao sam sa par ljudi iz Brazila, svi znaju za njega, sviđa im se kako je igrao i poštuju ga. Interesantno mi je da neki nisu znali da je iz naše zemlje. A onda, kada im kažem da je iz Srbije, misle da je i kod nas popularan kao i kod njih. Ono kad čoveka cene i vole u zemlji fudbala, a kod nas ga tretiraju skoro kao da i ne postoji.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA