≫ 

Sve se raspalo posle jedne utakmice! Emeri objasnio gde je Arsenalu pošlo po zlu

Kad se svede račun, jedan gol je bio dovoljan

  • 2

Bivši menadžer Arsenala Unaj Emeri opisao je kada je znao da je sve u tom klubu pošlo po zlu i ocenio da je to bila utakmica protiv Šefild junajteda.

Arsneal je ovaj meč izgubio sa 1:0, 21. oktobra i tada kreću ogromni problemi po igru, problemi koji su rezultirali otkazom Emeriju pre mesec dana.

- Ovu sezonu smo teoretski počeli dobro i imao sam osćeaj, a i klub je, da su postignuća iz prošle sezone imala vrednost. Išli smo dotle da gledamo kako zajedno da napredujemo, a čak su razmišljali i o novom ugovoru. Onda se sećam da smo imali loš mesec kada su nas loši rezultati ubijali malo pomalo i iz meča u meč. Gubili smo samopouzdanje i stabilnost, a utakmica protiv Šefild junajteda je bila ta prelomna tačka kada se sve raspalo - objasnio je Emeri, a javlja portal Goal.

Njegov posao je u međuvremenu bio preuzeo Fredi Ljungberg kao privremeni menadžer, da bi nedavno bio na mesto menadžera postavljen bivši igrač Mikel Arteta.

- Nismo mogli da pobedimo nikog u sedam okršaja i narasla je tenzija dok je pitanje "šta nam se to dešava" bilo kao grudva snega koja se kotrljala i bivala sve veća i veća. Trener je uvek u prvom planu, bilo je slično i u drugim klubovima koje sam vodio i vraćao na pravi put, ali je u Arsenalu bilo užasno tokom tih mesec dana. Morali smo da pobedimo zbog emotivnog ekvlibrijuma i rešimo se frustracije i nismo mogli - objasnio je Emeri.

Da podsetimo, Arsenal je trenutno 12. na tabeli Premijer lige, a pobedio je samo jednom u poslednjih petnaest utakmica.

Video: Šta je Florentino Perez rekao Damjanoviću nakon što je ovaj dao tri gola Realu?

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Sistem

    29. decembar 2019 | 18:04

    Nemas ti pojma, u tome je stvar.

  • Gg

    29. decembar 2019 | 18:52

    Uglavnom shiptari su unistili klub ja kao dete od malih nogu sam voleo arsenal al ga sad organski ne podnosim

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA