Vulvsima VAR poništio gol, Liverpul minimalcem ostao dominantan u Engleskoj

Dobra utakmica na Enfildu

  • 0
Britain Soccer Premier League Foto: Tanjug/AP

Fudbaleri Liverpula pobedili su Vulverhempton u meču 20. kola engleske Premijer lige sa 1:0.

Jedini gol za Redse postigao je Sadio Mane u prvom poluvremenu i to nakon provere VAR snimka da bi se videlo da li je bio u ofsajdu.

Liverpul je bio opasniji od početka meča i već u četvrtom minutu je opasno, ali neprecizno šutirao Mohamed Salah. Egipćanin je i u 22. minutu dobro pucao, ali je golman Vulvsa bio siguran na liniji.

Probao je potom i Firmino glavom, da bi u 42. minutu Mane dobio na tacni loptu posle dva poteza. Virdžil Van Dajk je poslao dugu loptu iz pozadine do kaznenog prostora gde je bio Adam Lalana koji je glavom spustio loptu za Manea, a ovaj odmah gađao ćošak za 1:0.

VAR je još jednom "radio" pre kraja prvog dela igre kada je Pedro Neto iz Vulvsa primio loptu unutar šesnaesterca i poslao je u mrežu.

Žoao Mutinjo je poslao loptu na krilo za Džonija Kastra, ovaj je poslao centaršut za Rajana Beneta koji je propustio loptu kroz noge do Neta, a ovaj je pogodio mrežu.

Sudija Entoni Tejlor je još jednom pregledao VAR snimak, Vulvsima je gol poništen, pa je Liverpul otišao na poluvreme sa prednošću.

U nastavku su Redsi uspeli da sačuvaju prednost, držali su loptu uglavnom u svojim nogama i upisali novi trijumf posle kog imaju 55 bodova.

Vulverhempton je četvrtim porazom u sezoni pao na osmo mesto tabele jer ima 30 bodova.

Video: Ronaldo i Novak Đoković trenirali zajedno

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA