≫ 

Luka i Sofija se ljubili minut i 24 sekunde, zovi ga kad se odljubi: Hit poruka Bogdanovića Tumbi!

U svom stilu

  • 26
Luka Jovic, Sofija Milosevic Foto: Instagram.com/sofijamilo, Mondo.rs

Rade Bogdanović još jednom je potvrdio da je bez "dlake na jeziku".

Kao gost Monda, Rade je govorio o aktuelnoj situaciji sa Lukom Jovićem, koji je ustalasao javnost svojom vezom sa Sofijom Milošević, nekadašnjom devojkom Adema Ljajića.

Luka trenutno nije u prvom planu u Realu, ali je barem palo pomirenje sa selektorom Ljubišom Tumbakovićem, pa će Jović biti važan adut u borbi za Evropsko prvenstvo u baražu Lige nacija.

Na zanimljiv način je njegovu klupsku situaciju prokomentarisao Bogdanović, smatrajući da privatni život ozbiljno utiče na igre Jovića.

- Luka Jović... To što je radio na početku Tumbakoviću... Da sam selektor, ne bi mi prišao reprezentaciji. I tačka. Da mi ne bi narušio autoritet. A drugo, imao je super sezonu u Frankfurtu, kapa dole, prodali su ga u Real po neshvatljivim uslovima. Da li je to bilo da Čelsi kupi Kovačića, ista menadžerska branša, isti menadžeri, pa samo da novac iz jedne investicije prebace u drugu... Neshvatljivo je da se toliko miliona plati za njega, ali dobro, to je tržište. To je realno sve izgubilo vrednost i kompas - rekao je za Mondo Bogdanović, uz anegdotu iz susreta sa zaljubljenim parom.

- Ima jedan podatak interesantan, sad sam išao za Madrid i išao sam Beograd - Cirih, Cirih - Madrid i video sam ga štoperici, jednu minutu i 24 sekunde se ljubio sa Sofijom u biznis klasi na prvom sedištu. On se zaljubio, teško će se on vratiti. On se tek sad zaljubio. U prvoj godini, na tolike milione, a ona ima iskustvo... Mislim da je naš Luka Jović trenutno zaljubljen fudbaler, i to je lepo biti zaljubljen. Ali će možda karijera da mu trpi.  Kad je Tumbaković u pitanju, ja bih, ako smem da sugerišem, drži se onih koji gaze, trče, bore se, pusti sad ovog što je zaljubljen. Ako se odljubi, onda ga zovi.

Veliku životnu priču Radeta Bogdanovića mogli ste da pročitate i u velikom intervjuu za Telegraf.

Video: Ronaldo i Novak Đoković trenirali zajedno

U novogodišnjoj noći „srpski“ Sakramento dočekuje sjajne Los Anđeles Kliperse i imaće vrlo težak zadatak, s obzirom na snagu gostiju. Kec na Kingse je 3,35, dok je dvojka na Kliperse 1,40. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Sakramento Kings - Los Anđeles Klipers.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Nusknvp

    31. decembar 2019 | 09:07

    Zamisli dodjes u repezentaciju na okupljanje, a pola njih koji su tamo je proslo kroz tu ribu u koju si ti sad zaljubljen..postoji li veci blam od ovog

  • Ратко Дугалић

    31. decembar 2019 | 08:32

    Covek je 300% u pravu -ovaj trenutno nije posvecen fudbalu vec ovoj starleti i milionima koji su mu pali sa neba, a ova cica ima toliko iskustva sa fudbalerima, da je od njih zaradila stanove i ko zna sta jos, tako da ne bi bila greska da je postave za kondicionog trenera reprezentacije, jer za vecinu fudbalera zna u kakvoj je fizickoj spremnosti,zato Luka sve zene imaju onu malu stvarcicu za kojom mi muski ludimo, ali sve zene nemaju istu pamet, bices joj dobar dok joj vernost ne nagradis nekom nekretninom od nekoliko stotina kvadrata i nekim cetvotockasem od desetina hiljada evra.Treba da uzivas u zivotu, ali i fudbalu koji ti je to omogucio.

  • Cccc

    31. decembar 2019 | 10:24

    Boze ne shvatam ovo, ovi danas srbski momci polude za onima što ih je pregazio puk vojske. Gde je tu moral. Što je sa više njih spavala sve je pozeljnija.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA