≫ 

Čudesna doktorka Marijana otvorila dušu: FSS porekao da je zvao, pomagala Realu, Juventusu, Čelsiju

Rekli, pa porekli - odgovara dr Marijana na pitanje o pozivu FSS

  • 3

Čuvena doktorka Marijana Kovačević koja je mnoge fudbalere "vratila u život" otkrila je na koji način funkcioniše njen inovativni metod, kao i brojne zanimljivosti povedane sa Fudbalskim savezom Srbije, ali i svetskim klubovima sa kojima je sarađivala. 

Ona je u opširnom inrtervjuu za Novosti, objasnila kako je posle zvanja tehničara za nuklearnu fiziku upisala Farmaceutski fakultet i došla do svog pronalaska koji pomaže sportistima.

- Kroz privatno medicinsko izučavanje, počela sam sa oporavkom sportskih povreda koristeći originalno kombinovane supstance. Istraživala sam kako se muskulatura može regenerisati u najkraćem periodu, bez korišćenja veštačkih medikamenata i agresivnih metoda. 

- Proces se odvija neinvanzivno po pacijenta, bez ikakvih kontraindikacija i alergijskih reakcija. Posle terapije, rezultati na diping testu su negativni na prisustvo zabranjenih supstanci u krvi i urinu - kaže i dodaje koje sve vrste povreda mogu da se leče ovim tretmanom:

- Sve traume muskulatornog tkiva kod profesionalnog fudbalera, parcijalne rupture, distenzije, hematomi, stara i nova ožiljna tkiva u mišiću.

Ona je istakla da je Marko Pantelić prvi fudbaler kojeg je lečila, kao i to da je sarađivala sa reprezentacijom gane, ali i Realom, Juventusom, Interom, Liverpulom, Čelsijem i ostalim gigantima. Doduše, saradnja sa Fudbalskim savezom Srbije je izostala.

- Predimenzionirano je reći da mi Srbija ne veruje, ali je činjenica da najmanje povređenih igrača imam iz Srbije. Iz nekog, meni nepoznatog razloga, pred Svetsko prvenstvo u Južnoj Africiu novinama je osvanuo demanti FSS-a, da sam bila zvanično pozvana u Fudbalski savez. Rekli pa porekli - ističe ona.

Video: Operisao koleno i posle 10 dana izašao na teren i razbio Makabi sa 28 poena i 12 skokova

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • bg

    31. decembar 2019 | 15:21

    Idu kod Andre , a ne kod tebe boze sacuvaj

  • Kiza i komina

    31. decembar 2019 | 18:57

    Dao bih joj ja da me malo izmasira.

  • Mihailović

    1. januar 2020 | 08:21

    Glupih ljudi, ako neko ima uspešnije metode lečenja treba ih koristiti, ti velikim klubovima stalo da što pre osposobe svoje igrače, da mogu igrati, da budu zdravi, samo našim fudbalskim stručnjacima u reprezentaciji izgleda zbog predrasuda nije stalo do bržeg oporavka ili više brinu o sebi nego o igračima...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA