≫ 

Barsa dugoročno rešava pitanje "jedinice": Ter Štegenu novi ugovor

Novi "paraf" bi ga obezbedio na šest godina

  • 0

Golman Barselone Mark Andre Ter Štegen će najverovatnije produžiti ugovor sa katalonskim klubom, pišu mediji sa Pirineja.

Nemac je 2017. produžio ugovor do 2022, ali su po svemu sudeći na Kamp Nou veoma zadovoljni njegovim učinkom, pa planiraju da ga zadrže do 2025!

Dvadeset sedmogodišnjak se poslednjih godina pokazuje kao elitni evropski golman, a plaćen je 12 miliona evra kada je 2014. dolazio u Barselonu iz Borusije Mehengladbah.

Isprva je bio druga opcija iza Klaudija Brava, ali se vremenom nametnuo kao prva "jedinica" Barse koja je letos dovela Neta kao rezervu na golu.

Podsećanja radi, Ter Štegen je u oktobru odigrao svoj 200. meč za Blaugranu i trenutno je jedan od najcenjenijih u slavnom katalonskom klubu.

Grčevito će se do kraja sezone Murinjo i Totenhem boriti za mesto koje vodi u Ligu šampiona, a da bi ispunili taj cilj potrebno je da pobeđuju u mečevima kao što je današnji (16.00) protiv Sautemptona. Kvota na dvojku na jugu Engleske je 2,20, dok je dupla šansa 1X 1,67. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Sautempton - Totenhem.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA