≫ 

Nisu do sada mogli da kupe Embapea, pa bacili oko na njegovog brata: Real ima opasan plan!

Florentino Perez povlači "šahovski potez" da bi ipak uspeo da dovede Kilijana

  • 0

Španski AS piše da je Real Madrid rešio da dovede Itana Embapea, brata ofanzivca Pari Sen Žermena u svoju akademiju.

Navodi se da je Kilijan ostao želja Madriđana na duže staze, pa je ovo veoma proračunat potez Zinedina Zidana i Florentina Pereza kako bi učvrstili svoju poziciju kada budu hteli da ulete "sve ili ništa" za Kilijana Embapea.

Itan trenutno ima samo 13 godina i igrao je na Međunarodnom kupu budućih šampiona. Real je na tom turniru izgubio u četvrtfinalu od Rome, ali su skauti iz Madrida u notesima beležili šta radi mali Embape.

Onaj stariji, 21-godišnji je još uvek u PSŽ za koji je dao 78 golova na 106 utakmica od dolaska iz Monaka pre dve i po godine.

Madriđani neće moći lako do njegovog potpisa jer se očekuje da Parižani za potpis fantastičnog Francuza neće tražiti manje od 300 miliona evra, čime bi bio oboren aktuelni svetski rekord (222 miliona) koji od leta 2017. drži Brazilac Nejmar.

Istog leta je i Embape Monaku plaćen oko 180 miliona i to se isplatilo kroz titulu u Francuskoj Ligi 1, dok je Embape bio i najbolji igrač u toj zemlji.

Video: Srpski novinar pitao Embapea kakva mu je bila atmosfera, Kilijan se nasmejao i uzvratio pitanjem

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA