≫ 

Treća Liga šampiona, dupla kruna i neprospavane noći: Evo šta su zvezdaši poželeli u 2020. godini

Fudbaleri Crvene zvezde čestitali su Novu godinu svojim navijačima i otkrili šta bi želeli da im se ostvari u 2020. godini

  • 16
FK Crvena zvezda - FK Bajern Foto: Marko Jovanović

Crveno-beli su prethodne dve sezone igrali grupnu fazu Lige šampiona, prethodila je tome i jedna Liga Evrope, pa se sada nadaju da će otići korak dalje.

- U novoj godini želim im još mnogo evropskih gostovanja i neprospavanih noći zbog uspeha Crvene zvezde - poželeo je kapiten Marko Marin za klupski sajt.

Nadovezao se i bek crveno-belih Milan Rodić koji se nada da bi njegov klub predvođen novim trenerom Dejanom Stankovićem mogao i do trećeg, do pre koju godinu, nezamislivog podviga.

Tottenham, red star, crvena zvezda, totenham, utakmica, fudbal, London Foto: Tanjug/AP

- Poželeo bih još jednu uspešnu sezonu, naravno da ponovo izborimo plasman u Ligu šampiona i ukoliko se ukaže prilika da prođemo grupnu fazu. Saigračima i sebe bih pre svega poželeo da se dobro odmorimo, a nakon toga da nas u nastavku sezone zaobiđu povrede - rekao je Rodić.

Mladi Nikola Krstović je ove sezone tokom jedne od 36 odigranih utakmica debitovao u dresu kluba sa Marakane i poželeo je zdravlje, sreću...

Milan Rodić Foto: Marko Jovanović

- Takođe da u nastavku sezone zabeležim više minuta u crveno-belom dresu i dokažem zašto sam došao u Crvenu zvezdu - kaže Krstović.

Nemanja Milunović je svom klubu poželeo duplu krunu na koju se u Ljutice Bogdana čeka još od 2007. godine, a Njegoš Petrović je zadovoljan što je već ostvario jedan svoj san.

Sajam Medija 2019, Fudbaleri Crvene zvezde, Veljko Nikolić, Njegoš Petrović Foto: A. Nalbantjan

- Neverovatna godina je iza mene, ostvario sam dečački san zaigravši za Crvenu zvezdu. Izuzetna mi je čast bila igrati u Ligi šampiona - istakao je Petrović između ostalog.

Da podsetimo, Zvezda je na dobrom putu da odbrani titulu prvaka jer na kraju jesenjeg dela sezone, a pred početak priprema za proleće ima 11 bodova prednosti u odnosu na drugoplasirani Partizan.

Video: Stanković po prvi put o tome zašto je izbegavao trenerski poziv

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • S

    2. januar 2020 | 09:20

    Mozda se to ostvari ali koje godine.

  • Saša

    2. januar 2020 | 08:16

    Napred naša zvezda, srpski i balkanski gigant... Idemo ka 31..tituli i 25.. Kupu.. Terza~mrkela~deki... Trio pobednika....

  • VELIKA SRBIJA

    2. januar 2020 | 08:03

    Srecnu novu godinu da budete jos jaci zele vama vasi navijaci

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA