≫ 

Saznajemo! Zvezda završila transfer najvećeg talenta Slovenije, potpisuje ugovor na 4.5 godine!

Vanja će zvanično potpisati ugovor krajem januara

  • 34
Vanja Panić Foto: Guliver/Andreas Schlichter/Getty Images for DFB

Vanja Panić je novi fudbaler Crvene zvezde! Kako saznaje Telegraf, šampion Srbije je završio transfer supertalentovanog napadača Olimpije iz Ljubljane i on će 27. januara, kada bude napunio 18 godina potpisati ugovor na 4.5 godine.

Panić igra na poziciji napadača, ali se snalazi i na bočnim napadačkim pozicijama. Važi za najvećeg talenta Slovenije, za čije omladinske reprezentativne kazegorije igra. Međutim, on ima i srpski pasoš, što je bitno za Zvezdu, jer neće zauzimati mesto stranca, prema postojećim propisima Superlige, po kojima njviše njih 4 može da bude u protokolu za utakmicu.

Pošto će Vanja postati punoletan 27. januara, tek tada će biti potpisan ugovor na 4,5 godine. Panić dolazi na Marakanu kao "zalog za budućnost", a crveno-beli će tek odlučiti da li će on narednih 6 meseci igrati za omladince Crvene zvezde, koji igraju nokaut fazu Lige šampiona, ili će se "kaliti" u Grafičaru, kome je potreban ovakav tip igrača u borbi za vrh Prve lige Srbije, jer će najbolji igrač "Grafosa", Željko Gavrić, tokom proleća biti prekomndovan u prvi tim Zvezde.

Vanja Panić Foto: MN Press

Video: Zvezdan Terzić ponosan na dovođenje Stankovića na klupu Crvene zvezde

(D. Uštević)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Naopako

    2. januar 2020 | 12:10

    Partizan ima bar 10 ovakvih talenata rođenih 2002-2003, znam to jer pratim. Kod komšinice mrka kapa

  • Tejgoooo

    2. januar 2020 | 13:40

    Da je talenat ne bi dosao u Srbiju. Kod nas uvjek nekakve bombe

  • Komsija

    2. januar 2020 | 17:35

    Sretno Pana... Mnogo njih nezna da im dolazi pre svega skroman decko.. O talentu videce sami.. Pozz za porodicu Panič iz Kopra.. 👍

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA